Outlook Express en Windows 7

Status
Niet open voor verdere reacties.

Joti

Gebruiker
Lid geworden
10 aug 2001
Berichten
160
Op mijn laptop staat Windows 7 en gebruik ik voor mailen Windows Live.
Ik wil liever Outlook Express gebruiken, dan kan ik mijn huidige mailadres van upcmail blijven gebruiken. Werkt Outlook Express en Windows 7 samen? En waar kan ik Outlook Express downloaden
 
Hoi,
voor Outlook Express is Windows Live voor in de plaats gekomen. Outlook Express was in andere versies ingebouwd in het OS.
Update: onedr bepaalde voorwaarden is het blijkbaar toch mogelijk.
http://blog.master-it.nl/blog00160/Toch_Outlook_Express_in_Windows_7_met_XP_mode.htm
http://www.youtube.com/watch?v=pl5xaX7Oo7Y
Maar waarpom zou je dat willen? Win Live Mail werkt in principe hetzelfde als OE en je hoeft je huidige mailadres van UPC toch niet te verliezen?
http://windows.microsoft.com/en-US/windows-vista/Where-is-Outlook-Express
 
Laatst bewerkt:
Als je mail verstuurt met Windows Live dan wordt automatisch mijn live mailadres gebruikt. Hoe kan ik mijn upcmailadres daar gebruiken? Moet ik daar iedere keer voor kiezen?
 
Door je UPC-account te importeren e/o opnieuw aan te maken.
 
Het nadeel vind ik dat bij Windows Live de berichten niet op de computer staan zoals bij Outlook. Je moet altijd online zijn. En bij Windows Live kan ik niet een document als bijlage versturen als ik in het document sta. Dan krijg ik de melding: "Aanmelden mislukt.U moet zich aanmelden bij Microsoft Exchange als u toegang wilt krijgen tot uw adresboek. Foutcode:eek:nbenkende fout". En: "Er is geen e-mailprogramma gekoppeld om de gevraagde actie uit te voeren. Installeer een e-mailprogramma".
 
Je moet Windows live mail gebruiken, deze zit in Windows 7 zelf op je pc.
 
Op mijn oude computer staat Outlook Express, op mijn laptop zit Windows Live en dat gebruik ik ook. Maar hoe kan ik een document versturen vanuit Windows live als ik in het document sta. Zie mijn vraag
 
Windows live en Windows live mail, zijn voor zover ik weet twee verschillende dingen. Zie ook het bericht van Mik Zjegger.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan Onderaan