outlook express gecomprimeerd

Status
Niet open voor verdere reacties.

kreeftje

Gebruiker
Lid geworden
24 aug 2001
Berichten
10
Outlook express vraagt soms of hij moet comprimeren om schijfruimte vrij te maken.
hierop heb ik een keer per ongeluk ja gezegd maar nu weet ik niet hoe ik de boel weer kan uitpakken en ik heb een van de mails nodig die er in stond.
wie weet de oplossing?
BVD
Elly
 
Gewoon ja opgeven, waarom wil het uitpakken, je kan gewoon alle emails ophalen.
 
Hoi,

Als er voor het comprimeren vinkjes stonden bij het verwijderen (menu: Extra > Opties; tabblad onderhoud) ben je deze gegevens kwijt. Zo ook als er een vinkje staat bij 'Berichten uit de map Verwijderde items verwijderen bij afsluiten'.

Mogelijk is er een archiefmap ....
Controleer welke dat is (menu: Extra > Opties; tabblad onderhoud; knop 'Archiefmap')
Zie bijlage.
En kijk in deze map of er archiefbestanden staan.
 

Bijlagen

  • archiefmap.JPG
    archiefmap.JPG
    58,9 KB · Weergaven: 27
Bij comprimeren wordt enkel het volume van de bestanden en dus de grootte van de dbx-bestanden waarin deze worden opgeslagen aangepast. Er worden geen berichten verwijderd via de actie comprimeren. Dus normaal moet je dit bericht nog terugvinden in je mappen van OE. Is dit niet zo dan is er een andere reden voor (en niet het comprimeren). Je kan dan altijd proberen of je met het programma DBXtract gegevens uit de dbx-bestanden kan terughalen. Je kan dat progje o.a. hier downloaden - http://www.blindsupport.com/werking_dbxtract.php of http://www.pcworld.com/downloads/file_download/fid,23383-order,1-page,1-c,email/download.html
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan Onderaan