outlook express

Status
Niet open voor verdere reacties.

mathvandijck

Gebruiker
Lid geworden
9 apr 2004
Berichten
115
Er is bij het verzenden van een foto een fout gemaakt.In plaats van 1 foto te verzenden zijn er 100 foto's verzonden. Dit was een bestand van 250 mb, dat dus op geen enkele wijze door der server geaccepteerd wordt. Nu blijft outlook express het bestand tot in den treure verzenden.Ik kan het niet stoppen. Weet iemand een oplossing ?
 
Ga naar menu beeld > ga naar map... > selecteer postvak uit > klik rechts op de te verzenden e-mail en kies verwijderen?
 
Al in veilige modus opgestart?
Dan heb je geen internetverbinding dus.
Wellicht kan je hem dan uit de map halen....
 
In veilige modus probeert Outlook Express eveneens verbinding te zoeken met internet dus ontvangen en verzenden van email wordt ook geactiveerd. Zelfs als adsl modem is uitgeschakeld probeert Oult.Expr. te ontvangen en verzenden.Zandloper blijft lopen op scherm.Misschien kan ik middels C/documents settings/profiles/aplication data/microsoft/outlook express/ het postvakuit.dbx verwijderen ?? Zou dat misschien kunnen lukken ?
 
Probeer het volgende eens:

In outloohExpress ga naar menu extra > opties en haal het vinkje eens weg bij "berichten verzenden en ontvangen bij opstarten". Probeer dan nog eens te verwijderen.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Ons

Nieuwste berichten

Terug
Bovenaan Onderaan