pandaproblemen, active-x foutmelding

Status
Niet open voor verdere reacties.

geertje67

Nieuwe gebruiker
Lid geworden
24 jun 2005
Berichten
2
mijn panda antivirussoftware kan niet meer automatisch updaten en bestanden beschermen en ik krijg de melding: active-x door beveiliginsinstellingen niet mogelijk. hangen deze problemen samen? Heb alle panda aanwijzingen al geprobeerd, werkt niet.
Ook de active-x instellingen veranderen, durf ik niet goed, wat wel en wat niet? Of heeft het met firewallinstellingen te maken?:confused:
 
Dan moet je eerst je firewall nakijken of Panda wordt geblokt :)
Probeer anders eens de website te achterhalen waar Panda deze updates ophaald. (kijk of je tijdens het process een popup krijgt met "Trying to connect to" of een Error melding met "Failed to connect to"..
Dan kan je proberen via
IE/Extra/Internet-opties/Beveiliging

Daar zie je een groen icoon "Vertrouwde websites" klik daar op en klik websites geef de update site van Panda in..
Misschien doet hij het zo wel (altijd even opstarten tussendoor voor de zekerheid)
Je kan dan nog proberen om bij icoon "Het inernet" en "Lokaal intranet" alles op standaard niveau schakelen..
 
geen automatische pandabescherming en active-x

ik heb jouw aanwijzingen gevolgd, maar alles was wat dat betreft okay. De computershop raadde mij gisteren een complete herinstallatie van de computer aan, zelf doen hoe? Zij doen het voor 25 euro...volgens hen is de computer vervuild, vanwege de active-x problemen .ik vertrouw ze wel maar wil het ook zelf kunnen oplossen.
hoe kan dat gebeuren, vervuiling, volraken? Herinstallatie? Vragen alom...heel graag antwoord
 
Vind ik wel een hele drastische oplossing, als je computer verder ok werkt en dit het enige probleem is, :D maar wel effectief.. Indien alle beveiligings instellingen van het internet standaard zijn en het ligt niet aan je firewall.. Moet je Panda eens geheel deïnstalleren via configuratiescherm/software..
Download ccleaner http://www.ccleaner.com/ en maak eens goed schoon en laat het naar fouten zoeken en herstellen. herstarten doe een gratis online virus scan met Housecall http://housecall.trendmicro.com/housecall/start_corp.asp en daarna mits je schoon bent, Panda opnieuw installeren, dan is dat meestal wel opgelost..

Lees anders deze site eens goed door (mits je geen moeite met Engels hebt) hier staal alles over hoe XP te repareren. Dus een repair install zonder verlies van al je programma's en mappen kan ook.
http://www.webtree.ca/windowsxp/repair_xp.htm
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Ons

Nieuwste berichten

Terug
Bovenaan Onderaan