pictogrammen verwijderen?

Status
Niet open voor verdere reacties.

Theo Wiggers

Gebruiker
Lid geworden
28 aug 2001
Berichten
23
Ik heb plotseling 7 pictogrammen op mijn bureaublad gekregen, die met een rechtsklik van de muis niet verwijderd kunnen worden. In de Favorierenlijst staan ze wel vermeld maar als ik ze in Favorieten-beheren wil verwijderen, worden ze niet genoemd.
De pictogrammen zijn waarschijnlijk afkomstig van Search the Web; het zijn Travel, Poker, Card Games, Printer Cartridges, Casino Online, Bingo en Website Hosting.
Met Start/Zoeken kan ik eveneens niets vinden.
De 7 pictogrammen verschijnen automatisch plm. een minuut nadat het Bureaublad is geopend.
Hoe kom ik van die rommel af?
 
Het kan zijn, als je bepaalde bestanden niet in beeld hebt, dat je de optie Verborgen bestanden weergeven niet aan hebt staan. Dit stel je als volgt in:
Ga naar Windows Verkenner.
Klik op het menu Extra, Mapopties, tabblad Weergave. Scroll even helemaal naar onderen en zet dan een vinkje aan bij Verborgen bestanden en mappen weergeven. Verder sluit ik mij bij de andere spreker aan. Via Adware (anti spy) kun je een hoop spyware verwijderen.
Succes!
 
Geplaatst door roemelingd
Het kan zijn, als je bepaalde bestanden niet in beeld hebt, dat je de optie Verborgen bestanden weergeven niet aan hebt staan.
Tja, en als je geluid het niet doet, kan het zijn dat je volumeknop op 0 staat, maar dat heeft ook niks met deze vraag te maken.:D

Guus.
 
Verborgen bestanden (in Windows Verkenner) staan -en stonden- aangevinkt; probleem nog steeds niet verholpen.
HijackThis-log reageert niet.
Wiggers
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Ons

Nieuwste berichten

Terug
Bovenaan Onderaan