popup in https veld probleem

Status
Niet open voor verdere reacties.

specialw

Gebruiker
Lid geworden
1 okt 2008
Berichten
35
Beste Leden van Helpmij.nl

Ik hoop dat iemand hier een antwoord op weet.

Ik heb een javascript liggen voor een popup te openen als er op geklikt word. Dit werkt verder perfect als het een normale http:// adres is. Echter als ik het wil laten doorsturen naar een beveiligde httpS:// dan krijg ik overal de melding ""Firefox heeft vastgesteld dat de server het verzoek voor dit adres doorverwijst op een manier die nooit zal eindigen."" in explorer eindigt het ook nooit.

Weet iemand hier een oplossing voor waarom het met een normaal adres wel lukt alleen niet met een https:// adres?

Met vriendelijke groeten
Dennis
 
het betekent dat de server iets fout doet. Heb je het getest met maar één https:// adres of meerdere (van verschillende sites)?

Waarschijnlijk krijg je dezelfde fout als je die pagina normaal opent in plaats van met een popup. Kun je vertellen om welke pagina het gaat?

Ik denk dat het aan de server ligt waar de site op staat die je probeert te openen.
 
Ik heb het getest met 1 site. het gaat om klik hier blijkbaar is het dus ook als je normaal hier heen gaat.

ik heb niks veranderd op de server en kan hier verder ook niks over vinden op google. iemand een idee hoe dit op te lossen?

Aub link niet zichtbaar maken vanwegen google.
 
Beste Glest

Al deze stappen zijn ondernomen. Het certificaat is gekocht via ssl.nu en heeft altijd normaal gewerkt, alleen nu werkt het niet meer en er zijn geen veranderingen geweest op de server. Het enige dat ik weet is dat er een storing in de dns is geweest in het datanetwerk van Capelle a/d ijsel waar de server ligt. Echter is dit al een tijdje geleden en zal verholpen moeten wezen.
 
Ok, maak je misschien gebruik van mod_rewrite? Dat veroorzaakt soms oneindige loops.

Overigens krijg ik nu geen foutmelding als ik hier heen ga, behalve dat het certificaat niet vertrouwd wordt. Maar verder claimt het dat Apache normaal werkt. Hier krijg ik nu een timeout (server doet te lang over om te antwoorden).
 
oke, de meeste problemen zijn nu opgelost. met het certificaat ook. door een stroom storing in ons datacenter graffix kon het certificaat en sommige pagina's niet laden. het probleem bestaat nu nog maar op een link.

tijdelijk werken we dus even zonder certificaat
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan Onderaan