Probleem met Hp 3820

Status
Niet open voor verdere reacties.

Svenvanmunster

Gebruiker
Lid geworden
9 dec 2005
Berichten
64
Hij heeft het altijd goed gedaan, maar om de een of andere reden wil m'n 3820 niet meer. De printer is geinstalleerd op de computer. Maar zodra ik de printer aanzet loopt er eerst een blaadje uit, print verder niets. En dan na even gaan de aan/uit knop en de doorgaan knop knipperen (de 2 onderste knoppen dus). En de printer reageert niet op opdrachten van de pc. Ook wordt niet de melding gegeven 'kan deze pagina niet afdrukken'. De pc blijft maar aangeven 'bezig met afdrukken'. En de knopjes blijven lekker knipperen.
Wie weet er raad mee
 
Je knopjes knipperen niet voor niets :S

Kijk maar eerst of dat stekkertje goed zit :p Je zei ook dat hij een leeg blaadje uitprint dus geen inkt erop? Als dat zo is kan je in inkt op zijn.

Anders ie misschien je stekkertje kapot.
 
Met de draden is niks mis. Heb hier nog een andere printer staan, daar werkt het zonder problemen.

En de inkt is ook niet op, cartridges zijn vrij nieuw. Hij doet verder ook geen poging om te printen, het blaadje loopt er gewoon door.
 
Misschien een driver probleem. Probeer de laatste drivers voor de printer anders is te downloaden en installeer deze. Misschien helpt dat.....
 
hmm.. heb de printer verwijderd. En wil hem opnieuw installeren, maar de computer herkent de printer helemaal niet, ook de software geeft aan dat er geen printer is gevonden.
 
Misschien een domme reactie van mijn kant...

Zit er niet ergens een stukje papier dwars? Kijk eens goed tussen de rollen en bij de cartridge.
 
had gekund, maar nee er zit niks vast!

het lijkt alsof er wat mis is met de printer, de computer herkent niks en hij doet zelf heel vreemd. Zit er electronica in die beschadigd kan zijn en zo'n storing kan veroorzaken? En is dit te testen
 
Kan mogelijk zijn ja. Wat is oud is kan opeens dood gaan.
Helaas:(

Probeer hem is op een andere pc aan te sluiten en drivers etc. installeren kijken of die het dan wel doet.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan Onderaan