Probleem veroorzaakt door Device Driver.

Status
Niet open voor verdere reacties.

ilsak

Gebruiker
Lid geworden
1 aug 2003
Berichten
27
Probleem veroorzaakt door Device Driver.

U hebt dit bericht ontvangen omdat een apparaatstuurprogramma op uw computer heeft veroorzaakt dat het besturingssysteem van Windows ineens niet meer werkt. Dit fouttype wordt een "stopfout" genoemd. Als een stopfout zich voordoet, moet de computer opnieuw worden opgestart.

Meer informatie

--------------------------------------------------------------------------------


Samenvatting probleemrapport

Type probleem
Windows-stopfout (er wordt een bericht weergegeven op een blauw scherm met informatie over de foutcode)

Is er een oplossing beschikbaar?
Nee

Wat betekent dit probleem?
Er heeft zich een fout voorgedaan in Windows die niet kan worden opgelost. U dient uw computer opnieuw op te starten.

Oorzaak
Onbekend

Computersymptomen
Er wordt een bericht weergegeven op een blauw scherm met informatie over de foutcode (bijvoorbeeld: 0x0000001E, KMODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED)

Wat kunt u nog meer doen?
Blijf doorgaan met het verzenden van probleemrapporten zodat analytici bij Microsoft deze kunnen bestuderen en kunnen proberen het probleem zo snel mogelijk op te lossen.

ik krijg dus inderdaad een blauw scherm met bovengenoemde meldingen, zet dan de pc weer uit en aan maar heb dat nu al 2 dagen na elkaar ???
heren, dames hebben jullie enig idee wat er aan de hand is ?? :(
 
ik kom er alleen niet uit welke drivers ik nu moet installeren ?
groet
ilse
 
Aangezien de bron niet vermeld wordt in je stopcode kun je niet zomaar drivers gaan downloaden.Staat bij de stopcode niet de bron vermeld (b.v. aspi32.sys ?)
Dowload anders dit eenvoudig progje om een gedetailleerd rapport van je BSOD's in te zien.
 
Laatst bewerkt:
Algemene verklaring van jouw foutcode je kunt dan denken aan een driver van bepaalde software op kernelniveau dan zou je kunnen denken aan je antivirussoftware. Om het probleem te kunnen achterhalen start eerst eens in de veilige modus (meestal F8) en kijk wat er dan gebeurt doe dat een paar keer als je dan geen BSOD krijgt kun je er vanuitgaan dat het aan meeopstartende software ligt in de normale modus.
Dit kun je regelen door bij uitvoeren of zoekvak(Win7) msconfig in te typen en onder de tab opstarten software uit te schakelen door 't vinkje weg te halen,zo kun je erachterkomen welke software je BSOD veroorzaakt,trek je intetrnetverbinding eruit en schakel dan de antivirussoftware uit(je kunt achteraf weer alles inschakelen) en kijk of je 't probleem kunt achterhalen.
 
Laatst bewerkt:
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan Onderaan