Probleem Windows Update na installatie Service Pack 2...

Status
Niet open voor verdere reacties.

gezina

Inventaris
Lid geworden
27 apr 2001
Berichten
12.948
Probleem voor Windows Update na installatie Service Pack 2
De pop-upblokkering van de Internet Explorer werkt te goed


In een artikel in de Knowledge Base weet Microsoft te melden dat de pop-upblokkering die na installatie van Service Pack 2 in de Internet Explorer geïntegreerd wordt onder bepaalde omstandigheden zijn werk te goed. In de basisinstelling kan de pop-upblokkering ervoor zorgen dat de huiseigen Windows Update niet meer werkt.

In het artikel in de Knowledge Base doet Microsoft uit de doeken hoe dit probleem te verhelpen is. De pop-upblokkering beschikt, zoals u ook al in onze artikelen over Service Pack 2 kon lezen, over een lijst met uitzonderingen. De pop-ups van websites die in deze lijst worden opgenomen zullen niet worden geblokkeerd. In deze lijst moet de URL "http://v5.windowsupdate.microsoft.com" opgenomen worden. Hoe u dit doet kunt u lezen in "Wat is er nieuw in de Internet Explorer?"

Artikel in Knowledge Base
Bron: gedeelte uit een artikel op breekpunt.nl

XP SP2-topic.
 
Laatst bewerkt:
Bedankt voor de info !

Ik behoor overigens tot de categorie eindgebruikers die braaf aan het wachten is tot as maandag, de (kennelijk) definitieve datum dat SP2 officieel gereleased wordt.

Alleen, met het lezen van diverse berichten de afgelopen dagen / weken op diverse locaties, zakt mij de moed nu toch wel in de schoenen................... :confused:
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Ons

Nieuwste berichten

Terug
Bovenaan Onderaan