Probleem!

Status
Niet open voor verdere reacties.

noahjazz

Gebruiker
Lid geworden
23 jan 2002
Berichten
204
Hallo,
Al een tijd speel ik Nascar2002 wedstrijden online. Hier had ik het originele spel voor gekocht in de winkel. Omdat je via Sierra speelt, zit er dus ook een controle op een legale cd-key. Deze code staat geprint op de manual die los in het doosje zat. Nu heb ik vorige week mijn pc geformat en ben nu de boel weer aan het opbouwen. Je voelt hem al aankomen....ik kan dat boekje dus nergens vinden! Nou dacht ik dat er wel een soort van keygenerator bestaat die mijn legale cd kan lezen en mijn unieke code van de cd kan halen. Klopt dit? Of moet ik het spel nog een keer kopen (als het nog te koop is tenminste. Kan toch niet waar zijn.

Alvast bedankt!

Robin
 
het programma dat jij beschrijft ken ik niet. De naam keygenerator wel, maar dat zijn vrijwel altijd illegale progjes
 
Contact opnemen met de maker van Nascar2002.
(Waarschijnlijk Sierra?)
 
Volgems mij bestaan er alleen key generators die een willekeurige key geven, geen generators die van de cdrom de key af kunnen halen.
 
key.

Met een key-generation.Steel je een key van iemand anders.En als je on-line gaat spel was het volgens mij zo(weet neit zeker.)dat je de eerste keer de code nog een keer moet geven.Maar als je die van de key g.Heb kun je hem alleen bij het spel invoeren maar neit bij het on-linen.Of gewoon contact opnemen.www.sierra.com
Of www.nascar.com
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan Onderaan