Problemen RS4 kaart NDS

Status
Niet open voor verdere reacties.

Karliijn

Nieuwe gebruiker
Lid geworden
29 sep 2010
Berichten
1
Ik heb een RS4 kaart voor mijn NDS en daar had ik een aantal spellen opstaan die het niet deden. Nu kreeg ik via internet de tip al je bestanden op je harde schijf te zetten en het rs4 kaartje te formateren. Als je dan later je defecte spellen weer op het geformateerde kaartje zou zetten, dan zouden ze het weer doen. Nu heb ik dit gedaan, maar nu ik al mijn spellen erop gezet heb is de helft van de spellen op de NDS foetsie (je ziet ze niet in het menu), terwijl ze wel op het RS4 kaartje staan.

Wie helpt mij? Want i.p.v. 220 staan er nu nog maar 103 bestanden op.:confused:
 
ik weet hoe dat had ik ook

hallo

dat hat ik ook ik had er toen 55 opstaan en toen nog 1 of zo
ik deed die gewoon in de pc en alles was weer goed heel raar anders moet je er andere softwere er op zetten je moet dan bij google in typen www.r4.com

veel plezier met je r4kaart
 
(akmenu) maar hoe krijg ik daar muziek op weet iemand dit??????

ik heb een menu akmenu, weet iemand hoe ik daar muziek op kan krijgen ik kan het wel op mijn r4 kaart zetten maar ik kan het niet zien en ook niet afspelen.:confused:
 
muziek op r4

goedendag

u moet dan moonsel op uw r4 kaart hebben staan
en een map die heet muziek (een andere naam kan ook) daat moet u de muziek bestande (mp3 , wma) moonsel kunt u ook downloaden op http://www.r4ds.me/index-en.html als u sdhc heeft
dan moet u http://www.r4sdhc.com/ hebben en daar kunt u ook de nieuwste softwere en moonsel en achtergronden downloaden.:thumb:
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan Onderaan