Scarlet 1616-2P en webserver

Status
Niet open voor verdere reacties.

hjonker

Nieuwe gebruiker
Lid geworden
23 mrt 2006
Berichten
1
Hallo,

ik heb een Scarlet 4Mb verbinding en probeer mijn modem/webserver in te stellen om alle pagina's thuis op mijn eigen pc te kunnen bekijken.
De portforwarding naar de server gaat ook wel goed en de pagina is ook van buitenaf te bekijken.
Omdat er meerdere domeinnamen op de server uitkomen kan ik niet via localhost kijken, of naar een ander gegenereerde aliasnaam.

Ook is het zo dat de website http://www.hjonker.nl een instellingen script bevat waar de URL in vermeld staat en verder in alle bestanden gebruikt wordt. Aanpassen van deze bestanden gaat dus niet om te kunnen kijken.

Een alias invoegen in de DNS relay gaat wel goed maar dan kan ik de pagina http://pchulp.hjonker.nl niet meer bekijken en krijg de mededeling dat de pagina niet geveonden kan worden. Alles werkt weer perfect als ik de alias verwijder.

Kan ik in de modem een instelling wijzigen zodat ik alle pagina's via mijn eigen netwerk en pc kan bekijken en hier dan ook eventueel op kunnen reageren?

Het gaat hier voornamelijk om de volgende domeinnamen:
http://www.hjonker.nl (Op eigen server)
http://pchulp.hjonker.nl (Op externe server, en moet bereikbaar blijven)
http://gisol.hjonker (Externe Server, en bereikbaar blijven)
http://www3.secretboy.net

Ik hoop dat hier een oplossing voor is en zit hier met smart op te wachten.
1 site kan ik nog wel, maar om er een stuk of 10 te gaan veranderen wordt een beetje veel omdat ik dan aardig wat bestanden door moet spitten.

In ieder geval bedankt voor de moeite.

Hendrik
 
Modem instellingen!

Hoi Rik,

Ik zie dat jij het voor elkaar heb gekregen om in je scarlet modem een routering in te stellen naar een server in je eigen netwerk. Ik kom er echter niet it om in de modem van scarlet port 21 te forwarden naar mijn interne ip adres 192.168.1.2. Zou jij mij hiermee kunnen helpen want als ik hem wil toevoegen in de config van de modem geeft hij aan dat het niet kan ofzo...

Wordt er doodziek van ondertussen, ik heb het altijd aan de praat gahad toen ik destijds bij een andere provider zat. Ik hoop echt dat je mij kunt helpen waar ik het precies kan instellen, alvast bedankt!
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan Onderaan