• Privacywetgeving
    Het is bij Helpmij.nl niet toegestaan om persoonsgegevens in een voorbeeld te plaatsen. Alle voorbeelden die persoonsgegevens bevatten zullen zonder opgaaf van reden verwijderd worden. In de vraag zal specifiek vermeld moeten worden dat het om fictieve namen gaat.

selectievakje

Status
Niet open voor verdere reacties.

KrikkeS

Gebruiker
Lid geworden
18 mrt 2022
Berichten
29
Ben op zoek naar een VBA of andere methode om zo snel mogelijk een lijst (Bewegingslijst in te vullen)

Ik had gedacht om met selectievakjes te werken zodat je deze aanduid, zijn gegevens dan in eerst volgende lege rij in de lijst komt te staan.
Bij REDEN moet nog steeds zelf gekozen worden omdat dit verschillend kan zijn.
Tijdstip wordt weergegeven op het moment dat het selectievakje aangevinkt wordt en bij UIT een rood cirkeltje met een kruis of dergelijke
wanneer de persoon terug binnen komt moet deze aangevinkt worden bij IN en er een groen vinkje komt te staan en zou het selectievakje van deze persoon terug uit gevinkt moeten worden.
Als deze persoon terug weg gaat, zou hij terug in de eerstvolgende lege rij in de lijst terug moeten verschijnen zonder dat de voorgaande beweging verwijderd wordt, deze moet steeds blijven staan. moet op einde van de dag afgedrukt worden.
Af en toe moet er nog wel handmatig iets bij NAAM,REDEN, TIJD,UIT en IN worden ingevoerd.

Heb ook in de bevolking uiterst Rechts kolommen bijgevoegd om zo misschien uit of In aan te vinken om niet steeds naar de bewegingslijst te gaan,


Of zijn er andere mogelijkheden die misschien niet zo ingewikkeld zijn in VBA geraak er maar niet uit wat de beste oplossing is,

Hoop dat ik het een beetje duidelijk heb kunnen formuleren,
Het bijgevoegde bestand is nog wel een rommeltje maar het begint al wat te werken en vorm te krijgen door hulp van anderen wel te verstaan.

gr
KrikkeS
 

Bijlagen

  • Kopie van NW 2023 mei 8 Bewegingslijst.xlsm
    1,4 MB · Weergaven: 27
Laatst bewerkt:
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan Onderaan