Toolbar Pornalizer

Status
Niet open voor verdere reacties.

Patriciavdam

Gebruiker
Lid geworden
13 jan 2010
Berichten
11
Ik heb een klein probleem met de computer. Door een e-mail te openen kwamen er allemaal pop-ups die we weg geklikt hebben en daarna is er een toolbar geïnstalleerd. Deze toolbar heb ik wel 'uit beeld' gehaald maar staat nog steeds in software vermeld. Als ik deze in software aanklik en op verwijderen druk dan doet dit programma of hij zichzelf opnieuw installeert en geeft hij de melding dat installeren mislukt is. Hoe kan ik deze verwijderen uit software. Heb MacAfee al laten draaien die haalde er wel een paar trojan horses uit maar programma nog steeds in software. Ook Ad aware al laten draaien, die vind niets.

Alvast bedankt voor het meedenken!

Groeten,
Patricia
 
Opstarten in veilige modus en Combofix eens laten lopen.
MaleWare Bytes daarna laten lopen.

succes!

Veilige modus: PC opstarten en dan op F8 blijven drukken tot er een keuze mogelijkheid verschijnt. Hier kiezen voor veilige modus met netwerk.
 
Bedankt voor je snelle reactie, ik ga dat vanavond meteen even proberen.
Dat programma kan ik gewoon op internet downloaden?
 
Ja, inderdaad.

Misschien dit nu al op uw werk donloaden en op een USB zetten. Mochten er problemen zijn met uw pc/internet, dan moet je het niet meer downloaden.
 
Dat kan helaas niet aangezien is geen usb heb hier.
Maar als ik het goed begrijp moet ik deze thuis niet mee installeren door die toolbar.
Buiten de toolbar zijn er geen problemen op onze thuis computer.

Als dat niet kan wat raad u me dan aan?
 
Aangezien die toolbar daar staat heb je een probleem. Dat is vaak gewoon één van de problemen. De andere zie je (nog) niet.

Meestal is het gewoon spyware en rommel. Opkuisen dus. En dat kan je met Combofix.
Sommige troep kan er voor zorgen dat je bepaalde sites niet meer kan bereiken. Omdat ze niet willen dat je het virus verwijdert. Daarom is het handig om Combofix op een USB-tje te zetten.

ps: Hopelijk heb je geen McAfee op je PC staan die §(!é@&! :mad: verwijdert dat namelijk! Waarschijnlijk omdat ie weet dat Combofix het beter doet.:rolleyes:


Een USB-tje is een handig hebbedingetje en kost niet veel. Vaak krijg je dat zelfs gratis, als sleutelhanger en dergelijke.
Ik zou er eentje op je werk gebruiken als dat kan.

Maar ik vermoed dat je geen problemen zal hebben om op internet te geraken. Het was gewoon voor de zekerheid.
 
Ik heb alles gedaan zoals je had gezegd en inderdaad werd er wel het een en ander uitgehaald en komen er (tot nu toe) geen pop-ups meer tevoorschijn. Alleen staat de toolbar nog wel in software en deze kan ik nog steeds niet verwijderen.
Heeft u misschien nog een tip?

Alvast bedankt voor alle hulp tot nu toe!

Groeten,
Patricia
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Ons

Nieuwste berichten

Terug
Bovenaan Onderaan