USB laat elke pc zijn toetsenbord niet meer werken

Status
Niet open voor verdere reacties.

dizzyboy97

Gebruiker
Lid geworden
4 jul 2012
Berichten
400
Hallo iedereen,

Een vriend van mij heeft een usb-stick met een grootte van 16GB van SanDisk. Wanneer hij deze in eender welke pc insteekt werkt het toetsenbord niet meer. Op de USB staan echt geen virussen want er staan enkel zelfgemaakte word/powerpoint en excel documentjes op. De USB ging vandaag nog perfect pas toen hij die bij de 2de pc ongeveer 20 min. instak liep alles mis. Ook alle pc's waarmee hij heeft gewerkt zijn virusvrij (Is in het school een soort doorschuifsysteem van pc tot pc. Vandaar dus dat hij van pc tot pc gaat). Ondertussen al 3 pc's waarbij het toetsenbord niet werkt. Op zich zijn het zijn pc's niet maar hij moet de USB ook gebruiken op zijn eigen laptop en pc. USB weggooien is snel gedaan maar er staan belangrijke documenten op. Hoe kan je dit probleem oplossen voordat de USB nog meer toetsenborden uitschakelt ?

Alle pc's werken op Windows 7 Professional of Enterprise. Zowel 32 bit als 64 bit. De lichtjes van toetsenborden werken dus de toetsenborden zijn echt niet kapot.
 
Je geeft wel aan dat er geen virus op staat, alleen weet je dat pas zeker als je hen met een virusscanner gecontroleerd hebt.
Daarom zou je een virusscanner kunnen downloaden, op schijf branden en dan met die schijf opstarten.
bv met deze. De iso downloaden en branden.

Ook zou je met de op deze site staande hiren's boot cd kunnen werken: http://software.helpmij.nl/index.php?action=detail&id=1026

Start onder linux op en kijk of je de besatnden kunt benaderen en op je schijf zetten, dan heb je ze tenminste al ergens staan.
Virusscannen blijft dan zeer zinvol.

succes er mee
 
Hij heeft zijn bestanden kunnen terughalen en er zat idd geen virus op zei hij mij. Hij heeft dan maar besloten voor de usb weg te doen voor het nog meer kwaad ga doen.
 
Bedankt voor de erug koppeleing en het is nog mooier dat je je foto's hebt kunnen redden.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan Onderaan