wachtwoord instellen

Status
Niet open voor verdere reacties.

nimax

Gebruiker
Lid geworden
3 sep 2001
Berichten
43
hoi
is het mogelijk een wachtwoord in te stellen zodat "vreemden" mijn outlook express niet kunnen openen. dus niet het wachtwoord om email te versturen/ontvangen maar outlook express moet niet geopend kunnen worden.

thanks !
nimax
 
Bestand --> indentiteit en dan een indentiteit aanmaken
 
Ga naar identitieiten beheren, selecteer het account en kies voor eigenschappen. Zet een vinkje bij "om wachtwoord vragen" en vul een wachtwoord in (2x).
Dat is alles.
 
Dat kan als je een extra identiteit aanmaakt. Op het omschakelen naar die identiteit (en dus het lezen van die email) kan je een wachtwoord inschakelen.

Helemaal waterdicht is die optie trouwens niet. Als de email wordt geimporteerd door een ander emailprogramma (bijvoorbeeld door outlook in office) is die gewoon te lezen.

Is het trouwens niet veel beter om vertrouwelijke mail te lezen via hotmail of yahoo? In outlook express kan je de mail meteen laten forwarden naar dat adres.

Wat je ook kunt doen is de snelkoppeling laten verwijzen naar een heel ander programma, bijvoorbeeld paint. Outlook express kan je dan bijvoorbeeld openen met start > run > msimn.
 
Laatst bewerkt:
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan Onderaan