Wachtwoord op mappen zetten

Status
Niet open voor verdere reacties.

Nickkm

Gebruiker
Lid geworden
31 dec 2007
Berichten
34
Hallo,

Na heel wat zoeken net, heb ik niet tot nauwelijks wat gevonden. Alleen Folder Lock leek op het eerste gezicht goed te zijn voor mij, maar is ook net niet wat ik zoek.
Sinds niet al te lange tijd heb ik een laptop, die is vooral voor mezelf, maar het gebeurt wel eens dat mijn vader/moeder etc er op gaat, je kent het wel. Opzich vind ik dat niet heel erg, al heb ik het liever niet, maar ze mogen bepaalde dingen gewoon echt niet zien.. :eek:

Daarom wil ik graag bepaalde mappen beveiligen met een wachtwoord, maar dan wel heel simpel graag. Zoals: dubbelklik op map -> wachtwoord invoeren -> je bent erin.
Volgens mij moet dat toch haast wel door iemand uitgevonden zijn, niet? Zoals Folder Lock zoek ik dus echt niet, iedere keer wanneer je in die map wilt eerst helemaal via Folder Lock ontgrendelen zie ik niet zitten. Het moet echt zoals stukje terug beschreven zijn.

Mocht iemand mij kunnen helpen, dan waardeer ik dat erg.

Gr,
Nick
 
Heb dat programma wat in dat topic stond gedownload, niet die gelijk in de eerste post stond van het topic, want die was niet meer te vinden, maar van een paar posts later uit dat topic.

Nu als ik het voor het eerst start (heb zelf PC eerst opnieuw opgestart) geeft die de volgende foutmelding:

Error setPassword : cmdok : 75 path/file acces error

Iemand een oplossing? Lijkt me wel mooi programma namelijk. :)

edit:

heb het aan de praat gekregen, maar als ik dan een map add, selecteer en dan op Lock druk dan zet Windows achter die map allemaal cijfertjes, ookal haal ik die cijfertjes weg gewoon weer naar de normale naam kom ik alsnog gewoon in die mappen.. :(
 
Laatst bewerkt:
verwijder het programmatje eens en download deze:

http://download.chip.eu/nl/Folder-Access-2.1_791958.html

Klik op Nu downloaden en vervolgens op Software nu downloaden


EDIT:: ik tik in google de foutmelding, en bij twee topics (http://www.vbforums.com/showthread.php?t=373116) komt het door een virus, scan even voor de zekerheid met deze twee scanners, dan zijn we zeker van dat de foutmelding niet door een virus komt.


Allereerst even dit doen (alleen stap 1 ). http://www.nucia.nl/forum/showthread.php?p=374154

Na het scannen van Mbam doe je het volgende

http://www.superantispyware.com/downloadfile.html?productid=SUPERANTISPYWAREFREE
 
Laatst bewerkt:
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan Onderaan