website

Status
Niet open voor verdere reacties.

broersander

Gebruiker
Lid geworden
21 jun 2007
Berichten
11
template hulp gezocht voor website

Beste lezer,

Voor de basisschool waar ik werk wil ik een nieuwe website maken.
Op http://members.home.nl/sande/school/opmaak.html staat een layout die ik heb gemaakt om te laten zien wat ik bedoel. Ik wil dat de site in de toekomst mbv. cms onderhouden kan worden. Zodat mijn collega's hun gedeelte van nieuwe content kunnen voorzien.

De uiteindelijke site moet geen flashsite worden maar een HTML pagina. Wie kan en wil me helpen met het maken van een template voor de site.
Het lijkt me mooi als in het midden van het beeldscherm een 'kader' staat waarin 3 html pagina's staan. Dit kader bevat een linkergedeelte, een bovengedeelte (met de navigatie) en een maingedeelte. Zodra op een knop in de navigatie gedrukt wordt dan moet de inhoud van de andere gedeelten kunnen veranderen. Dit probeerde ik in de voobeeldsite duidelijk te maken in de animatie.
Met iedere hulp ben ik zeer blij.

Groetjes,
Dennis
 
Laatst bewerkt:
Wat is de bedoeling? Moet je nu eerst een site maken met html of ga al gelijk met een cms werken? Om de lay-out te maken wel een verschil.
Uiteindelijk is alles op beide manieren wel te realiseren, maar qua code ziet het er wel iets anders uit.
 
Hoi Geryka,

Ik wil de site maken met cms, maar ik zou niet weten hoe ik de layout daarin kan maken.
:confused: Als daarbij iemand me wil helpen dan zou dat zeer fijn zijn.
 
Ben zelf voornamelijk bekend met Joomla. Daar kan ik wel wat ondersteuning voor geven. Wat betreft lay-out/design kun je een bestaande gebruiken die je al in de buurt komt van wat je wil, en die qua detail aanpassen of zelf vanaf nul opbouwen met behulp van de tutorials die er zijn. In dat geval is Dreamweaver erg makkelijk vanwege beschikbare plugins.
Lay-out van http://www.loerendonck.net heb ik zelf volledig zo gemaakt.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan Onderaan