welke pc kopen i.v.m. win xp

Status
Niet open voor verdere reacties.

B.Veuger

Gebruiker
Lid geworden
10 feb 2001
Berichten
952
Ik ben genoodzaakt om een nieuwe pc aan te schaffen omdat mijn oude op xp draait en een upgrade naar win 7 niet aankan omdat hij nu al aan de top van zijn vermogen draait.
Ik stel geen hoge eisen aan een pc, voornamelijk tekstverwerken internetbankieren,onderhoud van website,s, e-mail verkeer, opslag van foto,s e.d dus geen grote spellen spelen o.i.d.
Ik wil wel een kwalitatief goede pc kan iemand mij advies geven? is b.v. een aldi pc goed? en waar moet ik op letten met prossessor keuze e.d.?
 
Wat is je reden om naar Windows 7 te gaan? Windows XP blijft ook na April gewoon werken hoor. Als je niet teveel geld over hebt voor een nieuwe PC zou ik eens kijken bij deze leverancier waar ik goede ervaringen mee heb:
http://www.computerstunt.nl/
Deze bijvoorbeeld voor 215 euro:
http://www.computerstunt.nl/systeme...l-als-e1-1500/e1-2500-en-toch-maar-e-215.html

Overigens zal een PC van de Aldi een Medion zijn en dat zijn prima PC's. Medion biedt tevens goede service.

Edit:
Ik zie net dat er voor die € 215 geen Windows inbegrepen is.
Dit kost 69 euro extra voor Windows 7 Home Premium 64-bit.
 
Laatst bewerkt:
Goedemorgen,

In principe kan alles gezien de eisen dan zou deze een optie kunnen zijn: https://www.medion.com/nl/prod/MEDION+AKOYA+PC+E2271+D/410018769?category=multimedia_pc&wt_mc=nl.intern.projekt.kb-pc.on-ma&wt_cw=30.2.8&utm_source=shop&utm_medium=pcberater&utm_term={charge}&utm_campaign=intern
 
Laatst bewerkt:
Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Ons

Nieuwste berichten

Terug
Bovenaan Onderaan