Win98(SE)-Update : Microsoft .NET Framework versie 1.1 (Nederlands)

Status
Niet open voor verdere reacties.

Yari02

Terugkerende gebruiker
Lid geworden
26 jun 2002
Berichten
1.621
Is dit een noodzakelijke update voor een thuis(stand alone) gebruiker van Win98SE.

Microsoft .NET Framework is een onderdeel van het Windows-besturingssysteem. Ontwikkelaars kunnen met .NET Framework eenvoudiger en sneller krachtige software maken waarmee de prestaties, schaalbaarheid, integratiemogelijkheden, betrouwbaarheid, beveiliging en eindgebruikerservaringen worden geoptimaliseerd. Tevens kunnen de kosten voor distributie en beheer tot een minimum worden beperkt.

Gebruikers van Windows moeten .NET Framework installeren om toepassingen te kunnen uitvoeren die zijn ontwikkeld met .NET Framework.
Deze versie bevat een aantal verbeteringen ten opzichte van versie 1.0 van .NET Framework. U moet deze versie installeren als u toepassingen wilt uitvoeren die zijn ontwikkeld met .NET Framework 1.1. Ga naar .NET Framework Home voor meer informatie over .NET Framework. (Deze site is wellicht in het Engels.)

Opmerking Als u .NET Framework 1.1 downloadt op een computer met een niet-Engelstalige interface en er een bijbehorend taalpakket voor .NET Framework beschikbaar is, wordt dit automatisch gedownload met deze installatie. Taalpakketten voor .NET Framework bevatten vertaalde tekst, zoals foutberichten, voor andere talen dan Engels.
 
Is niet echt nodig, tenzij je van die opties gebruik wilt gaan maken. Kwaad kan het in ieder geval niet.
 
Wat voor acties moet ik mij daar bij voorstellen.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan Onderaan