Windows systeem info

Status
Niet open voor verdere reacties.

jeroendew

Gebruiker
Lid geworden
7 feb 2007
Berichten
242
Beste forumleden,

Normaal gebruik je everest om je hardware info te vinden maar ik heb een handiger programmatje gevond in het nederland en het is nog gratis ook wat wil je nog meer.

Dit programma verschaft zoveel info, over hard- en software, over je netwerk en -omgeving, over allerlei instellingen in Windows, simpelweg téveel om op te noemen!

Kortom, dit tooltje zal ik voortaan aanraden aan iedereen. Voor mensen die meer info over hun pc en systeem wensen. Voor mensen met netwerk problemen of die hardware drivers o.i.d. zoeken of iets anders specifieks willen weten over hun systeem.

Het programma heet System Information for Micosoft© Windows (SIW), is gratis, kan via Options naar de Nederlandse taal worden omgezet én behoeft niet te worden geïnstalleerd en kan daarom ook gemakkelijk op een USB stick worden meegenomen. Het is dus een kleine programma (1,41MB).

Hier kun je het programma downloaden; dit is de Multilanguage Version (1.41 MB): http://www.gtopala.com/siw.exe

Er is ook een versie waarmee het programma wordt geïnstalleerd op je pc. Het is dan gemakkelijk via Start, Programma's te vinden! Hier downloaden, Multilanguage with Installer (1.49 MB): http://www.gtopala.com/setup.msi
 
Jep, is inderdaad een handig programmaatje.
Pluspunt aan SIW is dat het ook nog eens vrij veel informatie geeft over software, autoruns, DDL bestanden enz.
 
Ziet er goed uit, i.p.v. Everest, Belarc en msinfo32.

Zet hem bij handige progjes.
 
oke zal ik doen:thumb:
Waar zit die trouwens:eek: zet de link er even bij
 
Laatst bewerkt:
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan Onderaan