Word lettertype probleem Arial 12

Status
Niet open voor verdere reacties.

Saber4

Gebruiker
Lid geworden
19 jan 2012
Berichten
57
Sinds Maandag is me lettertype van Arial grootte 12 veranderd ik zal er een plaatje bij doen om een voorbeeld te laten zien de linker is hoe het er nu uitziet de aaa en de rechter kant is een zin van uit een eerder verslag hoe het er eerst uitzag voordat het veranderd is.


MvG,

Saber4Naamloos.png
 
Ik heb even lopen googlen voor je.

ik kwam op deze site uit: klik

deze gebruiker: "Justmightfixit" had een stappen plan die je kan proberen misschien helpt het?

In feiten gewoon de font kopieren uit je font map. en weer opnieuw toevoegen misschien dat het helpt. suc6
 
Ik neem eigenlijk aan dat het probleem op het standaardfont in Word slaat; in het welk geval je alleen maar het standaardfont terug hoeft te zetten. Ga naar het menu <Lettertype>, kies de grootte die je wilt, en klik op de knop <Standaard>.
 
heb ik al gedaan werkt ook helaas niet ben nu bezig met de oplossing van MrVarta
 
helaas Mrvarta werkt niet hoop dat iemand nog met een oplossing kan komen
 
Dat de oplossing van varta niet werkt lijkt mij logisch, want volgens mij heb je een Word probleem. Maar wat heb je nu precies gedaan? Zowiezo onthoudt Word handmatig toegevoegde opmaak, dus ook al verander je het standaard lettertype, dat heeft geen invloed op je bestaande tekst. Daar moet je de extra opmaak dan nog vanaf halen (selecteren en op <Ctrl>+<spatiebalk> drukken).
 
ik doe dat dubbelklikken op het word dat ik getypt heb en dan ctrl + spatie maar werkt ook niet
 
Laatst bewerkt:
heb ik dat naamloos document dat erin staat op me eerste post
 
Ik zie geen document, maar alleen een plaatje. En daarop kan ik alleen maar gokken, en dat doe ik toch (als ik toch moet gokken) liever in een casino :)
 
ja dat klopt maar waar wil je dat ik een voorbeeld van doe dan ? want dit is het probleem allebei de teksten zijn met arial 12 getypt en verder kom ik er niet uit want dit probleem was sinds gister kon ik het niet meer krijgen zoals ik het eerst had en dat is de stukje tekst aan de rechterkant van de streepje
 
Zonder document kunnen wij echt niet zien wat er aan de hand is; als je nu beweert dat een voorbeeldje geen zin heeft omdat de hele tekst hetzelfde is opgemaakt, wat heeft de vraag dan nog voor zin?
 
ik zal wel een document toevoegen hoe het er eerst uitzag en dan ook een document met hoe het er nu uitziet is dat goed ?
 
1.jpg2.jpg Dit is het beste wat ik kan doen want ik weet namelijk niet hoe je een document zo upload hier naartoe als ik dat weet kan ik de gehele document uploaden
 
Een document doe je op dezelfde manier als een plaatje; ik zou hem dan wel zippen als hij groter is als 100 kb. Aan plaatjes heb ik namelijk niet zoveel.
 
Ik kan ze nu alleen openen in Word 2003, en daarin zie ik niks vreemds. Het enige verschil, waardoor het lijkt alsof er iets vreemds aan de hand gebeurt, is dat Week 11 een zoompercentage heeft van 100%, met een strakke letter, en Willy een zoompercentage van 110%, waardoor het lettertype niet alleen iets groter wordt weergegeven, maar er ook uitziet als een vette letter. Maar dat is ook het enige dat anders is.
 
omg daar had ik nog niet eens naar gekeken hartelijk bedank dat is de oplossing de zoom >.< je bent mijn redder :)
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan Onderaan