Xp repair

Status
Niet open voor verdere reacties.

brum

Gebruiker
Lid geworden
19 mrt 2006
Berichten
66
goedemorgeeeee .
Kan je voor windows XP ook een reparatie uitvoeren via originele xp cd?
heb rare fouten in me windows ,en dat pas laten verhelpen.( bleef terugkomen in de bios en maar opstarten)
Maar krijg nu weer melding gehad windows xp onherstelbaar beschadigd is.
Wilde proberen via schijfje reperatie uit te laten voeren,mar weet niet of ik dan alles krwijt ben en me drivers enzo weer moet downloaden (videokaart enzo ,zitten ook fouten,sins gisteren)
WaT kan ik beste doen?
:eek:
 
Nee hoor dan ben je niet alles kwijt. Vraag me alleen af of het wel verstandig is om te repairen. Persoonlijk installeer ik 'm dan opnieuw.
Die drivers heb je die niet op een meegeleverd cd rommetje staan?
 
hoi van de nvdia videokaart niet ,heb daar geen cd van ,heb alleeen Xp legale cd,(windows Xp home edition)
dacht zelf dat daar alles inzat,maar na wat lezen blijkt na installeren,ook drivers moet downloaden,of zit dit toch standaart in de Xp cd?
wil zelf ook wel keer proberen Xp te installeren,maar bij vorige keer lukte niet om internet te krijgen:)confused: Xp was toen goed geinstalleerd,maar lukte niet om internet te krijgen.)en moest dit dus overlaten aan een specialist.
em eh dit is cd van de pc van me meissie ,en die heeft geloof ik niet nvdia video kaart ,ik wel,is dat de reden dat ik ook de drivers moet downloaden van d videokaart?
 
Laatst bewerkt:
De nvdia zit niet in de home edition, zul je dus opnieuw moeten downloaden, maar dat is het probleem ook niet na een 1 opstart heb je gewoon een standaard driver erin zitten met een lagere resolutie.
Wat betreft de internet verbinding lijkt dat is ook niet zo moeilijk. Gewoon even de waardes overschrijven die je nu hebt. Raar maar meestal heb je de juiste waardes al verkregen tijdens een installatie. Mits je de juiste opties kiest tijdens de setup.
 
:thumb: aha dankje dat is een goede tip dat wist ik niet ,eigelijk bij het moment je de bios ingaat staat dus al een vaste instelling voor de internet?
deze krijg je ook te zien als je Cd van Xp erin hebt ?of moet je dat van te voren al instellen?
ik gebruik zelf everest home edition,de waarde van internet kan ik ook daar van uit printen en eventueel de drivers van me videokaart gelof ik ?:eek:
 
Laatst bewerkt:
is een goede tip,maar wat als je fouten in de windowsmap 32 hebt en dedrivers van je videokaart niet meer goed zijn? (ook fouten in)dan neemt ie die fouten toch ook mee in de backup?:
heb wel een C en D schijf dus kan wel de backup op de game schijf zetten
en ik heb een programma er op staan ,weet alleen niet ik er mee kan .
Partition magic 8.0 van powerQeust.
 
Laatst bewerkt:
De nvdia na installatie opnieuw downloaden en installeren. Wat mikeo aangeeft is een goed programma, hiermee kun je na de installatie ook naar je juiste drivers laten zoeken.
Partition magic is een programma om je partities mee te beheren. Je hebt nu een C en een D schijf. Zijn dit 2 losse HD's of maar 1. In het geval dat je nu 1 HD hebt, kun je dus met partition magic de ene partitie groter of kleiner maken.
 
:thumb: bedankt voor de hulp ik ga dit eens rutsig nakijken en volgende week uit proberen.
Dus maakt met die fouten inde windowsmap32 en de videokaart niks uit:eek:
Dacht altijd met een backup ook de fouten werd meegenomen.
:)zozijn er dus meerder wegen die naar rome leiden.
:)Toppie en bedankt voor de hulp
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan Onderaan