is een micro sd kaartje goed voor opslag van foto's en filmpjes

Status
Niet open voor verdere reacties.

Wes006

Gebruiker
Lid geworden
29 nov 2023
Berichten
10
wat is het beste , een micro sd kaartje voor opslag van foto's en filmpjes of een externe ssd schijf?
wat is het verschil ?
mvg,
 
Inderdaad en veel SD kaarten of USB sticks weigeren op den duur toegang tot een bepaalde map. Zet bestanden daarop in veel basis mappen als u die tijdelijk opslaat of er mee overbrengt.

Een SSD is betrouwbaar maar zou geheugenplaatsen kunnen hebben die zwakker zijn, omdat er daar veel is geschreven. Mijn Samsung heeft een hulpprogramma voor provisie. Dat houdt in dat de veel gebruikte delen worden verplaatst, naar een door de gebruiker gereserveerd gedeelte. Ik ga er vanuit dat dit voor SSD het beste is als die bijvoorbeeld ook het besturing systeem of programma's draait.

Foto's zijn waarschijnlijk niet mappen die het meeste ruimte innemen. Vaak worden alle foto's die een gebruiker neemt, of opslaat, direct ge-upload naar de cloud, daar zijn ze waarschijnlijk het meest veilig en te benaderen vanaf uw andere apparaten of computers. Er zijn wel eens gevallen waarin de cloud provider iets kwijt is geraakt maar als backup werkt het natuurlijk veilig want ze zijn er blijvend, ook al waait het dak van het huis.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan Onderaan