Outlook 2007: envelop weg, hoe terug?

Status
Niet open voor verdere reacties.

MavBaatje

Gebruiker
Lid geworden
30 jan 2011
Berichten
74
Beste mensen,

een mevrouw heeft in haar outlook 2007, op de plek waar ook de paperclip te zien is bij de mailtjes, de envelop weggehaald en ze weet niet hoe. Mijn vraag is: hoe krijgen we die weer terug? In de schermafbeelding ziet u de envelop. Ze wil zien welke mail ze heeft beantwoord en dat is hier in Postvak IN veel gemakkelijker te zien als de envelop wordt weergegeven.

Wie kan ons helpen?

Hartelijk bedankt voor het meedenken, we zijn u zeer erkentelijk :)schermafbeelding envelop outlook 2007.pngschermafbeelding envelop outlook 2007.png
 
Laatst bewerkt:
Klik met rechts op de balk waarin op je screenshot "Gerangschikt op:Groote" staat. Kies voor "Veldkiezer", zoek dan "Pictogram" op. Sleep deze naar de balk waar je net met rechts op hebt geklikt.
 
Rechtsklik op de kolommenbalk in de berichtenlijst van Postvak IN en kies Veldkiezer
Kies Alle e-mail velden uit het pull-down menu, zoek veld Pictogram op en sleep die met de muis naar de kolommenbalk (ergens aan de linkerkant van de kolommenbalk, zodat het daar ook te zien is).

EDIT: Vergelijkbare oplossing als waar crash mee kwam *head collision met crash*

Tijs.
 
Laatst bewerkt:
Halleluja! Wat fijn lieve mensen, heel erg bedankt en zo heerlijk snel!
 
Als je een vergelijkbare computer hebt met een kolom die wél getoond wordt en op de probleem-computer niet, hang op de vergelijkbare pc met de muiscursor even boven de kolom die je mist op de probleem-computer (niet klikken!)
Je ziet dan gemeld:
Sorteren op: <veldnaam>
Dus (voorbeeld) op een computer waar wel Pictogram in de kolommen staan kun je er met de muis boven hangen en dan zie je gemeld:
Sorteren op: Pictogram

Op die manier weet je welke veld je op de probleem-computer in Outlook moet toevoegen op de kolommenbalk, mocht dat veld daar niet meer als kolom getoond worden.

Tijs.
 
Laatst bewerkt:
Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Ons

Nieuwste berichten

Terug
Bovenaan Onderaan