• Privacywetgeving
    Het is bij Helpmij.nl niet toegestaan om persoonsgegevens in een voorbeeld te plaatsen. Alle voorbeelden die persoonsgegevens bevatten zullen zonder opgaaf van reden verwijderd worden. In de vraag zal specifiek vermeld moeten worden dat het om fictieve namen gaat.

Uitwerken systeem

Status
Niet open voor verdere reacties.

marijn tutyens

Gebruiker
Lid geworden
15 apr 2009
Berichten
43
Hallo,

Ik ben opzoek naar de ideale verwerkingswijze om een reeds opgebouwd systeem uit te bereiden.

In de bijlage kunt u deel één van het systeem terug vinden. Dit is de dagindeling die ingevuld wordt door de arbeiders. Het is dan de bedoeling dan de mensen op het secretariaat dit invoeren op PC.

Vervolgens worden heel wat formules uitgewerkt. Op ieder blad apart is er een kleine databank voorzien omdat 62 van deze dagen voorhanden zijn. Vervolgens is deze gelinkt naar een algemene databank voor 16arbeiders(bladen). Vanuit deze databank werden reeds draaitabellen opgesteld en uitgewerkt.

Het probleem stelt zich bij een arbeider die voor 4 of 5 verschillende projecten werkzaam is. Nu is er de mogelijkheid om op de specifieke dag de specifieke werf of project in te vullen. Het is de bedoeling dat er per rij onder werkomschrijving een ook een opdeling per werf of project zou komen. Zodanig dat het mogelijk is op dag 1 , 4 verschillende klanten te noteren.

Hoe zou het mogelijk zijn om de kleine databank en vervolgens de grote databank hier vlot met elkaar te linken. Want in het ergeste geval vergroten deze twee onderdelen 12 keer.

Groeten aaron
 

Bijlagen

  • Voorbeeld.xls
    23,5 KB · Weergaven: 36
Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Ons

Nieuwste berichten

Terug
Bovenaan Onderaan