video bewerking.

Status
Niet open voor verdere reacties.

goldbird

Gebruiker
Lid geworden
10 mrt 2004
Berichten
308
Ik ben op zoek naar een freeware programaatje waarmee ik een video van 360p kan omzetten naar minimaal 720p. Heeft iemand tips?
 
Hoe wil je dat doet met data wat er niet is? :p
het resultaat wordt er niet bepaald mooier van, of je moet flinke toeren uit gaan halen waarbij gratis software zeker niet toereikend is.
 
Geen idee waarom je dat zou doen, want beter wordt het er nooit van. En de meeste spelers kun je wel zo gebruiken dat ze het beeld beeldvullend afspelen, ongeacht de bronresolutie. Kijk maar eens bij YouTube bijvoorbeeld: een video met lage resolutie kun je 'prima' beeldvullend afspelen, mits je een paar meter achter je monitor gaat staan om het beeld te herkennen :). Maar deze software zegt het te kunnen, dus je kunt er eens mee experimenteren.
 
Voor vergroten moet een programma eigenlijk interpolatie toepassen. Toe te voegen pixels worden dan berekend, ge-resampled. Daarvoor zijn er meestal verschillende methoden om uit te kiezen.

Voor interpolatie van afbeeldingen kan je Afbeelding > Grootte wijzigen, in het menu van IrfanView gebruiken. Interpolatie van video wordt toegepast in de Pro versie van VSDC. Dat is de betaalde versie van VSDC. Hier onder een link naar uitleg:

http://www.videosoftdev.com/advanced-settings-of-vsdc-video-editor
 
super simpel video converter is wat voor je, met het vriendelijke biertje-logo.
 
Maar hoe dan ook: het wordt echt niet mooier. De vraag is dus of je die moeite en tijd er wel in moet steken.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Ons

Nieuwste berichten

Terug
Bovenaan Onderaan