aircreations

Status
Niet open voor verdere reacties.

leuthrick

Gebruiker
Lid geworden
17 sep 2008
Berichten
454
hey,

wat vinden jullie van: http://www.aircreations.nl/

hebben jullie misschien nog toevoegingen of veranderingen?


we zijn bezig het te slicen/basen:D


alvast bedank

Mvg Andriesf, Ricardo, Leuthrick
 
Laatst bewerkt:
Alleen maar een jpgtje.
Te breed op mijn 17 inch scherm.
Overigens mooi kleurengebruik en duidelijke letters,
buiten het contentdeel: kleine letters niet scherp.

.... vergeet niet je url in
http://validator.w3.org/
te zwiepen.........

:cool:
 
dat komt door de jpg na het slice/basen is het opgelost

bedank voor u reactie:D
 
Misschien die jpg helemaal weg halen.. want daar zul je altijd problemen mee krijgen! bij een groot scherm krijg je problemen dat hij te klein is en bij een klein scherm krijg je problemen dat hij te groot is?

Misschien wel een tip hiervoor:
http://www.browsershots.org/

^^^^^
Ik heb hem alvast in alle browsers (die op dat moment possible waren) laten lopen moet je even wachten en er komen screenshots van jou site uit met alle informatie van de foto
 
Laatst bewerkt:
de jpg is alleen voor het voorbeeld:)

we zijn bezig met basen/slicen (het plaatje omzetten in css/html:D)
 
@gambiuser:

ik ben hem nu aan het slicen/basen, en browsershots toont pas verschil waneer de site gesliced/gebased is. nu toont hij nog geen verschil omdat elke browser een afbeelding wel hetzelfde weergeeft ;)
 
@gambiuser:

ik ben hem nu aan het slicen/basen, en browsershots toont pas verschil waneer de site gesliced/gebased is. nu toont hij nog geen verschil omdat elke browser een afbeelding wel hetzelfde weergeeft ;)

2 accounts?
 
het, deze sectie is een website check; ik verwacht wel een echte website (code dus :p)

anywho, ik weet zeker dat ik lekker veel commentaar ga geven op jullie code :)D). Maargoed, ik zie wel als ie werkend is


:thumb:
 
here we go:

1. de dubbele links (links/rechts van de pagina) hebben niet veel extra waarde; daarnaast vind ik het een beetje verwarrend.
2. valideer je html; zie http://validator.w3.org/check?verbose=1&uri=http://www.aircreations.nl/ (overgens is dit 99% 'geen alt voor images' dus dat is wel snel gefixed)
3. waarom staan er 20  's in je button value? Gewoon stijlen!
4. in je links/rechts menu is het beter om een lijst te gebruiken (ul en li) ipv. images en br's. Je kan gewoon in je stijl aangeven wat als 'bullet' gebruikt moet worden.
5. Wel een <h1> in je code zetten als je <h2> ook neerzet! Nu staan er alleen <h2>'s. Dit kan, mocht je de h2 alleen voor de stijl gekozen te hebben, beter een <span> zijn.
6. Browser moet minimaal in een 1280 breedte zijn, anders krijg je verticale scrollbalk. Niet echt netjes, niet iedereen heeft een 1280px breedt beeldscherm!!!! Daarnaast wordt het aan de zijkant opgevult met 'gewoon zwart', waardoor de header niet mooi doorloopt. Maargoed, dat is niet zo heel erg, het stoorde mij iig niet zo erg. Breedte wel (ik heb zelf 1440 breedt, maargoed, you get the point).


verder: netjes hoor. :thumb:
 
Laatst bewerkt:
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan Onderaan