anytime upgrade

Status
Niet open voor verdere reacties.

dylan001

Gebruiker
Lid geworden
29 jan 2012
Berichten
83
hallo
ik wil gaan van windows 7 home naar uiltimate maar dat lukt niet er komt altijd de foutmelding in windows anytime upgrade Knipsel888.PNG
 
Dat komt doordat je in Windows alleen naar nieuwere versies kan upgraden, bijvoorbeeld van XP naar Vista of van Vista maar W7. De enige manier om van Home naar Ultimate te gaan, is door op te starten vanaf je cd en dan je harde schijf te formatteren. Dus dan moet je wel eerst alles veiligstellen op een andere pc/harde schijf!
 
Ik heb dat ook gehad en ik heb mijn computer opnieuw opgestart en als hij ging afsluiten is het wel gelukt ik van van een starter naar een home pre.
Het moet normaal gezien wel werken.
Groetjes
 
Beide antwoorden komen mij onbekent voor, hier heb ik W7 home premium op mijn Lappie staan en deze heb ik gewoon via anytime geupgrade naar W7 Ultimate zonder problemen het gaat dus wel.
 
Meer info over de anytime upgrade:
http://windows.microsoft.com/nl-NL/windows7/products/windows-anytime-upgrade

Redenen van mislukken kan zijn dat uw internet verbinding niet stabiel is, het proces verstoord wordt door bijvoorbeeld firewall en/of antivirus software. Wellicht heeft u registry cleaners gebruikt welke het een en ander "opgeschoond" hebben, of zijn er taalpakketten geinstalleerd (vistalizator). Kortom, dit kan verschillende oorzaken hebben.

Informatie over deze storing vindt u op de volgende links:
http://support.microsoft.com/kb/2632965
http://support.microsoft.com/kb/2660811/

Bij die tweede link is de bijkomende vraag of u SP1 geinstalleerd heeft?
 
Ok, bedankt voor de screenshot.

U kunt een schijfcontrole uitvoeren. Op de volgende pagina staat beschreven hoe u een schijfcontrole kunt uitvoeren:

http://windows.microsoft.com/nl-NL/windows7/Check-a-drive-for-errors

En dan is met name het volgende stukje erg belangrijk:
"Als u zowel op bestands- als of fysieke fouten wilt controleren, schakelt u zowel Fouten in het bestandssysteem automatisch corrigeren als Beschadigde sectoren zoeken en repareren in."

Wanneer de schijfcontrole is voltooid kunt u een checksurscan uitvoeren. Dit is de afkorting voor de system update readiness tool:
http://www.microsoft.com/downloads/nl-nl/details.aspx?familyid=914fbc5b-1fba-4bae-a7c3-d2c47c6fcffc&displaylang=nl
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan Onderaan