ATI en World of warcraft

Status
Niet open voor verdere reacties.

egkok

Verenigingslid
Lid geworden
25 mrt 2001
Berichten
4.439
Mijn zoon heeft een probleem met WOW. Hij heeft Wanadoo Family Adsl, een snelle computer met een ati 9800 pro videokaart en 1meg memory.
De nieuwste atidrivers zijn geïnstalleerd. Probleem is het volgende. Als hij een tijdje speelt begint zijn scherm te flikkeren in rood blauw etc afhankelijk waar hij zich in het spel bevindt en even later loopt de computer vast. Wie herkent dit probleem en heeft een oplossing??
 
Uhmm ga naar je WoW install map ga erin en je ziet een map errors. Als het goed is staan daar errors in die WoW heeft gekregen. Open ze is en kijk watvoor errors het zijn.

Hier (klik) een forum van wow europe zij helpen je wat je kunt doen door middel van de errors die je heb gekregen en succes:thumb:

Als je er niet uitkomt lees ik het hier wel vanzelf ;)
 
Als je rare flikkeringen enzo krijgt te zien, dan ligt dit vaak aan het feit dat de videokaart te warm wordt. Dit kan dan wel het geheugen zijn, als de chip zelf.

Het kan zijn dat WoW veeleisend is, waardoor de videokaart warmer wordt. Vaak kan een videokaart dit probleem dan ook niet gaan vertonen bij andere (minder veeleisende) games.

Als laatste mogelijkheid kan het ook nog zijn dat het geheugen op die videokaart beschadigd is. Dit is duidelijk als ook andere spellen ditzelfde probleem vertonen. Vaak zie dan ook blokjes en andere rare gekleurde strepen.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan Onderaan