Audio kapot na uitvallen stroom

Status
Niet open voor verdere reacties.

huizensj

Nieuwe gebruiker
Lid geworden
9 aug 2013
Berichten
3
Hallo HelpMij gebruikers,

Sinds enige tijd hebben wij in onze woonkamer een computer met Windows 7 en gebruiken deze aan onze televisie als mediacenter.
Gisteravond is de stroom uitgevallen en sindsdien hebben wij geen audio meer op de computer. Rechtsonder in beeld staat een rood kruisje bij het luidsprekertje en de error 'Geen apparaat voor geluidsweergave geïnstalleerd'.
Wanneer wij het probleem proberen op te lossen, gaat de computer op zoek naar een nieuwe versie van Nvidia High Definition Audio, maar kan deze nooit vinden. Nu hebben wij de cd gebruikt van Nvidia om alle drivers opnieuw te installeren. Alles wordt succesvol geïnstalleerd, behalve de drivers voor audio. Deze geven slechts een error dat ze niet geïnstalleerd kunnen worden.

Ook onder apparaatbeheer (onder Besturing voor geluid, video en spelletjes) staat 4 maal (!) de Nvidia High Definition Audio met gele uitroeptekentjes. Via deze weg nieuwe drivers installeren wil ook niet werken.
Heeft iemand een idee hoe wij weer aan geluid kunnen komen?

Alvast bedankt!
 
je moet de driver opnieuw insaleren ik gebruik zelf slimdrivers en is gratis
 
Eerst eens allemaal verwijderen/deïnstalleren vanuit Apparaatbeheer (desnoods ook de driver verwijderen (die vraag wordt je gesteld)). Dan de pc opnieuw opstarten en kijken wat Windows maakt van het nieuw aangetroffen apparaat.

Tijs.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan Onderaan