Automatic resizing

Status
Niet open voor verdere reacties.

Erial-C

Gebruiker
Lid geworden
19 nov 2001
Berichten
245
Praktische vraag over IExplorer gebruik:

Wanneer je op een link klikt, opent die in een nieuw venster. Bij mij i.p. altijd in een verkleind venster.

Sommige vensters worden echter "vanzelf" vergroot tot maximaal formaat. D.w.z. niet gemaximaliseerd, maar het "verkleinde venster" wordt op het maximale formaat weergegeven (effectief hetzelfde als maximaliseren).

Is er een manier om te voorkomen dat dit gebeurt?

In netscape kan je zoiets aangeven onder de advanced options (iets met het voorkomen dat scripts vensters kunnen resizen).

Bedankt!
 
En zo?: Klik een hyperlink op een web-pagina met de rechter-muisknop aan. Kies 'openen in nieuw venster' in het snelmenu. Ga nu terug naar het eerste scherm wat je geopend hebt (dus het scherm, waar je vandaan komt), en sluit het. Ga nu naar het door de hyperlink geopende venster, en sleep dit met de muisknop naar de grootte die je wilt. De maximaliseren knop hierbij dus NIET gebruiken (vierkantje rechtboven), want dat is maar een tijdelijke instelling, en die wordt NIET onthouden. Hierna druk je de Ctrl knop in, houd hem ingedrukt, en sluit het venster, door op 'sluiten' in menu 'Bestand' te klikken. In het vervolg hoort nu elk nieuw venster dat je opent op de op deze wijze ingestelde grootte te openen. (copyright @ Ton Kleinkramer)
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan Onderaan