Automatisch herstel

Status
Niet open voor verdere reacties.

Dyon22

Gebruiker
Lid geworden
16 dec 2006
Berichten
44
Goedemiddag,

We hebben een Lenovo G500s laptop met windows 8.1

Na het wegvallen van internet sloeg de laptop vast, reboot door 10 sec de power knop in te drukken was het enige dat hielp. Vanaf dat moment start de laptop op, geeft aan dat automatisch herstel gestart wordt, gaat verder naar volledig zwart scherm en na enkele tijd ( wisselend) verschijnt er heel kort een blauw scherm en de cyclus begint weer van voor af aan. De laptopt komt nooit zover dat je bijvoorbeeld de veilige modus o.i.d. kunt bereiken.

Zoon lief heeft alle bestanden van zn studie op de latop staan dus behoud van deze bestanden is van groot belang, Lenovo geeft aan dat hen dat niet gaat lukken en dat ten alle tijden de bastanden verloren gaan.

Iemand nog enig idee wat we kunnen proberen?
 
U kunt de laptop opstarten met een ToolCD en de bestanden verplaatsen naar een externe HDD
 
Probleem is dat de laptop niets via CD of USB opstart. We hebben een herstel cd geprobeerd maar hij komt niet op het punt dat hij deze moet lezen. De cyclus die ik hierboven heb beschreven herhaalt zich zonderdat hij gebruik maakt van een van de boot devices
 
Laatste optie is, en deze gebruik ik zelf bij problemen bij laptops. Demonteer de hdd en plaats deze in een externe HDD lezer koppel deze aan een desktop of andere laptop en alle data komt naar voren, mits de HDD niet zelf defect is. Is de HDD defect dan is het einde verhaal.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan Onderaan