Automatisch voetbalklassement op website

Status
Niet open voor verdere reacties.

soccerke

Gebruiker
Lid geworden
3 apr 2012
Berichten
20
Hey,

Ik maak momenteel een website voor mijn voetbalclub en ik zou graag willen dat de kalender en het klassement automatisch van footbel (of een andere website) afgehaald worden, zodat ik niet elke zondag achter mijn pc moet zitten om de uitslagen in te geven.

Ik heb voorlopig gevonden dat je dit met een iframe van de website van de kbvb kan halen. Ik heb dit gedaan maar dit ziet er echt niet uit. Het is eigenlijk een tabel maar in het iframe laat hij dit niet zien als een tabel.

Ik wil dus eigenlijk te zien krijgen wat je krijgt als je op volgende link op 'bekijken' klikt: http://extranet.e-kickoff.com/project/publiek/ploegclub/nl/kalender_02082.htm (Je moet de datum aanpassen om iets te zien te krijgen, dus bijvoorbeeld tot 1 oktober 2013)

Maar het ziet er bij mij zo uit: http://users.telenet.be/fridobroekx/KOVV/kalendera.html

Dus kan ik het design van het iframe aanpassen naar een tabel? Of is er een andere manier om te krijgen wat ik wil, dus dat de kalender en het klassement automatisch aanpassen.
Als dit echt niet kan zal ik het manueel ingeven, maar hoe wordt het klassement dan berekend? Moet dit met php of is er een andere mogelijkheid? Want ik ken bijna niets van php.

Alvast bedankt!
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Ons

Nieuwste berichten

Terug
Bovenaan Onderaan