BadPoolHeader

Status
Niet open voor verdere reacties.

Suiren

Gebruiker
Lid geworden
12 apr 2013
Berichten
5
Ik kom er niet meer uit, ik heb een 4 jaar oude hp Pavilion pc. Hij werkt "prima" nou ja prima. Zo dra die goed is opgestart. Nu heb ik enige tijd last van blue screens tijdens het opstarten de ene keer staat er geen error code en de andere keer "Bad Pool header" en weer een andere keer iets over de drivers. Dat laatste spoorde me aan om mijn drivers te updaten. Dat werkte voor een maandje ongeveer. Nergens last meer van gehad. Maar nu gebeurde het weer, weer updaten maar niks. Windows 7 er maar weer opgezet, maar helaas blijf blauwe schermen zien. Nu ben ik zelf student media vormgeving, en ben zelf wel een beetje handig met hard en software. Maar ik studeer niet voor niets vormgeving en geen ict, gelukkig hebben wij ook handige icters bij mij op school. Maar helaas die konden mij niet helpen. Dus hierbij kan iemand mij helpen met dit probleem? Ja ik heb het gegoogled maar dat hielp me ook niet echt verder.
 
Hallo Suiren, wat vervelend zeg. Je moet deze stappen doorlopen. Er kan van alles mis zijn. Ik weet je type pc niet. Klikje
 
Tja helaas, al die oplossingen heb ik al eens doorlopen maar mocht helaas niet baten. Hij raakt in een soort loop zeg maar. Zodra hij goed heeft kunnen afsluiten start ie "normaal" op. Vaak krijg ik dan na enkele minuten een blue screen. Waardoor die in een loop raakt van blauwe schermen tijdens het opstarten. Na een hele hoop gedoe krijgt hij weer de mogelijkheid om "normaal" op te starten. Dit is heel verschillend met wanneer hij wel echt goed opstart en het daarna wel goed doet. Ik heb er vanmiddag zeker 3 kwartier over gedaan om hem op te starten. Maar zo dra dat gelukt is, werkt alles prima.
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Oh ik dacht, ga naar HP. Omdat je in je eerste bericht schreef ik heb gegoogled, maar dat hielp me niet echt verder. :( Ik probeer nog verder......

Heb je onlangs nog een registery cleaner gebruikt en wellicht teveel verwijderd. En hoe zit het met je RAM, het doet me ook denken aan het geheugen.

RAM kijken, klik met rechtermuisknopke op computer en dan op eigenschappen daar staat je hoeveelheid RAM.

Meerdere oorzaken zijn mogelijk zoals je ziet.

1. Geheugen opnieuw in je PC steken.
2. De insteekkaarten opnieuw in je PC steken.
3. Je BIOS flashen.
4. Overbodige services uitschakelen.
5. Alles uitvinken bij start / uitvoeren / msconfig {enter} / opstarten.
6. De nieuwste drivers zoeken voor je PC (chipset, videokaart, geluidskaart, netwerkkaart, ...).
7. Windows update draaien - als je dat lange tijd niet gedaan hebt.
8. Je PC scannen op overbodige malware
9. Eventueel andere geheugenmodules proberen. Klusje voor de winkel.
 
Laatst bewerkt:
Ik heb inderdaad een registery cleaner gebruikt maar ik heb altijd gecheckt wat ik nou precies verwijderde en of dat schade aanricht. Ik heb alleen 3 & 9 nog niet geprobeerd, ik ga me daar eens in verdiepen ind de BIOS en kijken of dat werkt.
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Nou wil net beginnen aan de BIOS flashen, maar kreeg weer een blue screen. Dit keer een die ik niet eerder voorbij heb zien komen "System Service Exception" wat blijkbaar iets met de video drivers te maken heeft? Ik denk toch dat ik even naar een gespecialiseerd bedrijf toe ga. Kan iemand mij een bedrijf aanraden die ik ook digitaal kan benaderen?
 
Eerst zelf proberen of niet.Kansje dat het lukt weet ik niet.
Probeer dus eens met het uitvoeren van de algemene probleemoplosser voor hardware problemen:
•Ga naar start en type dan op Probleemoplossing geef geen enter, klik daar dan op
•Ga naar Hardware en geluiden -> Hardware en apparaten.
•Doorloop de wizard die komt. Daar kan het zijn dat je wat moet aanvinken of iets met geavanceerd. Er zijn nog veel andere wizards. ;) Zie je nog een code of zo.
 
Laatst bewerkt:
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan Onderaan