beelden cencureren

Status
Niet open voor verdere reacties.
Probeer eens VirtualDub, is gratis. Hier zijn tig plugins voor en volgens mij is er ook iets voor het censureren/vervagen van beelden.
 
WAT wil je censureren?
Een bewegend of een stilstaand deel van je video?

Overigens kan het met magix gewoon ook hoor. Beetje rommelen en iets censureren is niet zo een probleem. 60 euri is trouwens niet teveel voor wat het kan hoor.

Stilstaand is vrij eenvoudig door een plaatje erover heen te plakken met een groene achtergrond en dat plaatje bij video-effecten GREEN BOX mee te geven, dan wordt het groene transparant (zo kan je ook black / white / blue / alpha gebruiken).

Beweegt het plaatje of het deel dat je wilt censureren dan is het wat lastiger, maar kan het zelfs ook nog met bijvoorbeeld GREEN BOX gedaan worden.

Trouwens alleen een MVD bestand is niet genoeg. Dat is puur de indeling die opgeslagen wordt. Wil je er wat mee kunnen moet je sowieso alle bronnen erbij hebben, want anders heb je niks aan MVD.

Wil je zeker weten dat je alles heb, maak met Magix een reservekopie van je project, die verzamelt alles in 1 map en zet het netjes weg.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Ons

Nieuwste berichten

Terug
Bovenaan Onderaan