Beeldscherm crasht

Status
Niet open voor verdere reacties.

JWu91

Nieuwe gebruiker
Lid geworden
9 dec 2014
Berichten
2
Hallo,

Ik hoop dat ik dit in het goede onderdeel heb geplaatst, maar ik weet niet zo goed wat het probleem is.

Sinds een paar weken gaat mijn beeldscherm soms ineens op zwart om vervolgens weer te herstellen met de melding "Beeldschermstuurprogramma ATI Radeon Family reageert niet meer en is hersteld".
Een paar minuten na die melding gaat mijn laptop over op een blauw scherm om vervolgens opnieuw op te starten.

Ik heb al geprobeerd om de beeldschermstuurprogramma's te herstellen/bijwerken/vervangen, maar het probleem blijft. Ik moet wel zeggen dat ik ATI Radeon Family niet kan vinden. Als ik het stuurprogramma bij werk heet het AMD M880G with ATI Mobility Radeon HD 4200.

In eerste instantie wist ik helemaal niet wat het veroorzaakte, maar de laatste tijd merkte ik dat het steeds was als ik de site 9gag bezocht. Ik denk dat het te maken heeft met de GIFjes op die site.

Ik hoop dat iemand me kan helpen. Alvast bedankt
 
hallo, JWu91

volgens mij kan het liggen aan je moederbord als je de stuurprogramma's goed geinstalleerd hebt, maar heeft u een laptop of een pc? want als u een pc heeft kunt u hem voorzichtig even opschroeven om te kijken of alles schoon is
en dus ook goed zijn werk kan doen. U kunt ook proberen om wat meer in uw videokaart zelf te kijken, gebeurt dit ook bij andere schermen of alleen bij degene die u nu gebruikt? heeft uw besturingssysteem ondersteuning of heeft u in de afgelopen tijd iets geupdate? als het heel slecht nieuws is, kan uw videokaart ook gewoon kapot zijn, maar dat zou heel erg zonden zijn. u kunt hem natuurlijk ook even aan een specialist laten zien in uw buurt (als u die heeft)

m.v.g. ProToCol745
 
Dank voor de hulp.


Ik denk dat die videokaart update heeft geholpen. Alleen nu kan ik in firefox geen GIFjes meer bekijken, maar in chrome weer wel.
 
Probeer dan ook eens Firefox opnieuw te installeren ;)
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan Onderaan