[BF 2 Project Reality] Geen VIOP op Server

Status
Niet open voor verdere reacties.

gangkill

Terugkerende gebruiker
Lid geworden
21 sep 2006
Berichten
2.283
Goedenavond.

Onze clan zit met een redelijk groot probleem, wij draaien de mod project reality op onze BF 2 server. En de server begint redelijk aan populariteit te winnen, maar de mensen blijven niet op onze server aangezien de VIOP niet werkt of alleen bij bepaalde mensen. En VIOP is toch een Must, want zonder teamwork komen je niet ver en daar heb je VIOP echt toch nodig voor. Wij als clan weten het ook niet meer. Wij hebben een andere server genomen, maar dat heeft niet geholpen. Ook de mod opnieuw geïnstalleerd, maar dat ook heeft niet geholpen. Weten jullie waar aan het kan liggen, alle tips zijn welkom.

Met Vriendelijk Groet

Gangkill & WST clan
 
Ik ben niet echt op de hoogte van server installaties voor BF2, maar het lijkt mij dat je in de server configuratie van de VOIP mod c.q. instellingen van de VOIP aanpassingen kunt maken probeer anders andere port settings (andere poort nummers) en kijk of het probleem zich aanhoudt.

Hebben jullie je server gehost bij een hosting bedrijf of hebben jullie deze zelf geïnstalleerd en in onderhoud? bij hosting zou je er nog voor kunnen kiezen om contact op te nemen met de helpdesk van de hoster deze mensen zijn vaak ook op de hoogte van installaties / gebruik van games en game mods.

Het kan ook een client probleem zijn (de gamers).
 
Zal dat poort verhaal even aan de beheerder van de server voor stellen, wij hebben gehost bij een hosting bedrijf. Het is geen client ding, want op de rest van alle PR servers doet VOIP het wel. Al vast bedankt.
 
Laatst bewerkt:
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan Onderaan