bink32.dll

Status
Niet open voor verdere reacties.

bekking

Gebruiker
Lid geworden
27 okt 2002
Berichten
399
ik heb een gedownload spel via een virtuele cd speler geïnstalleerd. Bij starten van het spel komt dan echter de melding: cd/dvd emulation software has been detected. Please disable all emulation software.
Hier op het forum las ik dat dat te maken kan hebben met alcohol 120% die wil ik echter voor geen goud kwijt.
Toen dus maar gebrand op cd's maar dan komt de melding: De applicatie kan niet gestart worden kan bink.32dll niet vinden.
Hoe los ik dit op?
 
Alcohol120% hoef je ook niet te verwijderen, maar je moet even kijken in Alcohol120% of bij de "emulatie" instellingen alle vinkjes uit staan.:)
 
@ Muurhond,
De link waarnaar je verwijst had ik al gelezen en uitgevoerd echter zonder resultaat. Het gaat om Tony Hawk underground 2.

@crash,
Ik heb via start uitvoeren msconfig opstarten gekeken of Alcohol meestart maar die kwam niet in de lijst voor. Wel Clone cd en daar heb ik het vinkje weggehaald, maar nu komt de melding: stop de originele cd 1 in de speler. Dat doe ik (uiteraard is de crack geplaatst) maar hij blijft om de originele cd vragen. Deze is trouwens wel met Alcohol gebrand.
 
Heb je in Alcohol zelf gekeken, naar de instellingen die ik bedoel?
Je moet bij "Emulatie" en "Extra Emulatie" zijn.

Zie bijlage:
http://www.helpmij.nl/forum/attachment.php?s=&attachmentid=26809
<a href="http://www.helpmij.nl/forum/attachment.php?s=&attachmentid=26809" target="_blank"><img src="http://www.helpmij.nl/forum/attachment.php?s=&attachmentid=26809" width="640"></a>

Alcohol120% start voor zover ik weet niet automatisch mee op.
 

Bijlagen

  • emulatie.jpg
    emulatie.jpg
    72,2 KB · Weergaven: 110
Laatst bewerkt:
Offtopic:

Naar zo'n skin kan je toch niet kijken Crash? :8-0:
 
Geplaatst door Muurhond
Offtopic:

Naar zo'n skin kan je toch niet kijken Crash? :8-0:
offtopic,

Gaat prima hoor, maar de screenshot vertekend het wel een beetje.:p
 
@ crash

Ja ik heb bij emulatie en extra emulatie de vinkjes weg gehaald. Maar toch komt weer de melding cd/dvd emulation software has been detected.
Ga ik nu naar een andere gebruiker dan komt de melding cannot locate cd 1
 
Wat gebeurt er als je de virtuele cd-rom(s) van Alcohol120% tijdelijk uitschakeld?
 
ok, Heb ik gedaan, hij komt niet meer met de melding emulation software found maar blijft nu om de cd 1 vragen terwijl die erin zit.
 
Geplaatst door bekking
ok, Heb ik gedaan, hij komt niet meer met de melding emulation software found maar blijft nu om de cd 1 vragen terwijl die erin zit.

Dan heb je een speciale crack nodig, maar hier kunnen we je niet verder meehelpen.
 
Maar het vreemde is dat ik al 4x de crack geprobeerd heb telkens ergens anders vandaan maar hij blijft om de cd vragen. Dus is het een zeer goede kopieerbeveiliging. Ik heb dat ooit eerder gehad en toen was het advies: probeer het eens met clonecd.
Maar als ik daar nu ga zoeken kan hij het cue bestand niet openen alleen cloneCD Image controle files en is het niet mogelijk om via het pijltje naar alle bestandtypen te gaan.
Het is me toen wel gelukt maar ik weet echt niet meer hoe. Had ik toen een ander bestandstype? Of werk ik verkeerd met clonecd?
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Ons

Nieuwste berichten

Terug
Bovenaan Onderaan