black berry

Status
Niet open voor verdere reacties.

Berendbotje

Gebruiker
Lid geworden
14 aug 2006
Berichten
451
Mijn dochter heeft een black berry. Ze heeft altijd alleen wifi (geen internet )Toen ik een bundel had gekocht had ze plotseling overal internet en was er ineens 10 euro van haar beltegoed af gegaan. Daarna was er weer gewoon wifi. Dus wat heeft ze verkeerd gedaan. Ik kom er niet uit. Die bundel is er alleen voor om toegang te krijgen tot apps en kost 2,50 per maand
 
Hoi,

Je hebt dan een bundel gekocht (met bijvoorbeeld 250 mb internet (3G)) waarmee je overal in Nederland kunt internetten, pingen, enzovoort. Er gaat dan ook €10 van haar beltegoed af. Die €2,50 is alleen voor toegang tot de Blackberry Internet Services (BIS). Naast die €2,50 kun je kiezen om te kunnen internetten, pingen, enzovoort via WIFI of 3G. In dit geval dus 3G (omdat je die bundel hebt gekocht). Ik hoop dat je hiermee iets kunt.

Zie mijn link voor meer informatie:
http://www.vodafone.nl/mobiel_bellen/prepaid/vodafone_blox/blox_voor_blackberry/
Klik dan op de Vodafone-site op ''Meer informatie''.

Jasper
 
Laatst bewerkt:
Laat me raden...dan heeft ze vast T-Mobile. :shocked:
Bij T-Mobile werkt het zo; Je betaalt €2,50 voor het BIS abbonement per maand. Dan kun je voor €2 per MB op internet tot een maximum van €10 per maandkalender. Dus daarna onbeperkt internet. Als ze dus buiten het bereik van WIFI op internet gaat, bijvoorbeeld op school, gaat ze dus op internet via de satellieten in de lucht en betaalt ze €2 per MB. (tot een maximum van €10).

Jasper
 
Laatst bewerkt:
Ze heeft inderdaad T Mobile .Ze wil wel onbeperkt internet,maar niet voor 2 euro per mb. Maar dat je gewoon 1 keer per maand moet betalen. Wat kan ze dan het beste nemen???
 
Ikzelf gebruik Vodafone!! Zeer goed. Je krijgt 250 MB per maand, voor €12,50. Je kunt dan internetten, mailen, pingen, enzovoort. Dit tegoed wordt dan in 1x van je beltegoed afgeschreven. Stel, je activeert de bundel op 2 april, dan vervalt de bundel op 2 mei. Je moet er dan wel voor zorgen dat je op 1 mei genoeg beltegoed hebt, anders wordt je bundel gedeactiveerd. :eek:
Als uw dochter over de 250 MB heen is, krijgt ze automatisch een smsje. Ze kan ook ieder moment van de dag checken hoeveel MB ze nog heeft door *104# te toetsen. Daarnaast, kunt u als ouder, online via het controle paneel van Vodafone haar tegoed inzien en blox's activeren en deactiveren.

Het enige wat u hoeft te kopen is een Blackberry Simkaart van Vodafone.
Zie link voor meer info: http://www.vodafone.nl/mobiel_bellen/prepaid/vodafone_blox/blox_voor_blackberry/
http://www.vodafone.nl/mobiel_bellen/prepaid/blackberry/

Onbeperkt internet gaat helaas alleen bij T-Mobile...:(

Jasper
 
Laatst bewerkt:
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan Onderaan