Bootcamp probleem

Status
Niet open voor verdere reacties.

murdoch201

Gebruiker
Lid geworden
31 mei 2008
Berichten
336
Hoi,

ik zit hier met een probleem met Bootcamp. Wanneer ik de gedownloade Windows-ondersteuningssoftware wil opslaan op een CD of DVD (ik heb er een Philips DVD+R in geplaatst) gebeurt er niets als ik op brand klik. En als ik hem op mijn externe harde schijf of op USB wil opslaan (FAT geformatteerd) krijg ik de melding dat hij het niet kan opslaan. Iemand enig idee hoe dit komt?

groetjes,
murdoch
 
Hey murdoch

Ik probeer net hetzelfde vandaag, en merk inderdaad ook hetzelfde probleem.
Hier met DVD-R gedaan, ook op men HD wilt hij het bestand niet wegschrijven.


Ik ga nog het een en het ander proberen.

Mocht ik een oplossing vinden, zal ik het zeker laten weten
 
even verder zitten zoeken en Apple komt met het volgende af:
http://http://support.apple.com/kb/TS3648?viewlocale=nl_NL

Oplossing
Sla de optie voor het downloaden van de update voor de Windows-ondersteuningssoftware over door "Ik heb de Windows-ondersteuningssoftware al gedownload naar een cd, dvd of externe schijf" te selecteren in het scherm Download ondersteuningssoftware en klik vervolgens op "Ga door".

U kunt de Mac OS X v10.6 Snow Leopard-installatieschijf gebruiken die bij uw Mac werd meegeleverd om de Windows-ondersteuningssoftware te installeren wanneer u die nodig hebt. Als uw Mac werd geleverd met een OS-versie die ouder is dan Mac OS X v10.6 Snow Leopard, kunt u een winkelversie van de Mac OS X v10.6 Snow Leopard-schijf gebruiken om de Windows- ondersteuningssoftware te installeren.
 
Ah ok, nu werkt het. Bedankt!

Gebruiksvriendelijkheid zit er niet in, blijkbaar nr. 1 reden om een Mac te kopen. Ik ben benieuwd wat ik nog allemaal ga ontdekken!
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan Onderaan