Database gestuurde website

Status
Niet open voor verdere reacties.

boxtebv

Gebruiker
Lid geworden
17 dec 2001
Berichten
127
access ASP

Eej,

Wat bedoel je met ASP in access?? Ik ben een hele tijd bezig geweest in Access maar er zit echt geen optie in om ASP te maken... Alleen een HTML kun je laten maken, maar dat is zo'n ***** tabel alleen, waar je geen hol mee kunt.

Tiborv: Weet jij hoe je zoiets kunt maken in PHP ? Ik heb namelijk wel ervaring met C++ en Pascal alleen ik snap niet hoe ik dat in PHP kan gebruiken..

Ik heb namelijk 4 jaar IT gestudeerd, Access heb ik 2 jaar les in gehad (zelfs SQL 2 jaar), programmeren heb ik les in gehad (pascal, C++ 4 jaar, Builder), ook kan ik goed overweg met Adobe Photo-Shop + 3D Studio max + Corel Photo-Paint.... Maar ik mis 1 link die dit alles samen brengt tot een mega handige database gestuurde dynamische top-site.!!.... Please HELP ME!!!

Ik zit nu nog steeds alle pagina's met de hand te maken ( meestal als je knipt en plakt verschuift het net weer 1 mm en dan kun je weer opnieuw beginnen, of je begint een Unreal clan met 12 members en je wil dat profile lekker groot hebben, DAMN dan ben je 1 hele dag bezig om voor elke member weer het zelfde te doen, pagina kopieren, renamen, informatie aanpassen, linkje voor maken, titel aanpassen, foto linken, BAH) maar naar een tijdje denk je ook van **** kan ik nie gewoon een template maken en daarna gewoon gegevens uit ee database erin choppen!!

Zo, ik ben best opgelucht nu ;) Ik hoop dat iemand mij en ook andere kan helpen..

Groet,
Cyp
 
1 link .... die is er wel .. :D
http://www.php.net ;)
Alles over php, en mysql is ook wel een linkje naar.

Daarmee kan je heel makkelijk dynamische pagina's maken .. nou ja makkelijk ... :)
Kijk voor tips en voorbeeldscripts eens op een site als deze : http://www.hotscripts.com ;)

Succes ermee .. en als je van vragen hebt ... stel ze gerust :)
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan Onderaan