datum browsers blijft hangen

Status
Niet open voor verdere reacties.

viewie

Nieuwe gebruiker
Lid geworden
30 nov 2003
Berichten
3
Beste Helpmijers,

Sinds 25 november krijg ik bij websites de datum 25 november. Dus de kranten NRC, Volkskrant en Trouw komen met de voorpagina van 25 nov op het scherm. Het lukt me niet naar de dag van vandaag te komen. Ik gebruik IE6 en Opera. Op 25 november heb ik Opera 7.23 over 7.21 geinstalleerd, maar omdat IE6 ook blijft hangen neem ik aan dat het een XP fout is. Alle caches en history heb ik geleegd en zelf Opera gede-installeerd en weer opnieuw geinstalleerd. Graag een advies, met dank, Viewie
 
Welkom op Helpmij !

Waar staat je systeemdatum zelf op? Dus rechtsonderin in het tijdvakje? Staat die wel op de juiste datum? Zo niet, dan kun je op de tijd dubbelklikken en de datum aanpassen (dan op toepassen klikken)
 
Laatst bewerkt:
Datum browsers etc

Systeemdatum is correct, vandaag 30 november dus.
 
Dan denk ik eerder dat het door spyware komt. Scan je pc eens met spybot en adaware.

Spybot http://download.com.com/3000-2144-10194058.html?tag=lst-0-1

Adaware http://download.com.com/3000-2144-10214379.html?tag=lst-0-1

Allebei eerst even updaten voor je gaat scannen. Eventueel na de scan opnieuw opstarten.

Mocht dat nog niet helpen, dan kun je hier achteraan sluiten en je Hijackthis log laten zien aan de experts. http://www.helpmij.nl/forum/showthread.php?s=&threadid=125554 (Eerste stukje van Pieter goed doorlezen)

Die haalt nog wat resterende rommel van je pc.
 
beste Tanja en anderen,

we zijn weken verder; mijn broer is er een halve dag mee bezig geweest, totdat bleek dat ook op mijn laptop de data bleven hangen.....het ligt dus aan de proxyserver van de provider, waarvan de cache moet worden geleegd, opgeschoond of hoe je het ook wilt noemen. Dat gaan ze vannacht doen, dus ik ga er vanuit dat het goed komt. Veel geleerd, vooral over Adaware en Spybot. Bedankt.
 
Dus je kon er helemaal niets aan doen:) Spybot en adaware is geen overbodige luxe tegenwoordig. Dus 1x in de week een scan is aan te bevelen.

Ik hoop dat het na het opschonen weer goed is. Fijn dat je het nog liet weten.
Succes.:thumb:
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan Onderaan