EasyCleaner

Status
Niet open voor verdere reacties.

Guus abc †

Meubilair
Lid geworden
12 feb 2004
Berichten
5.555
Hallo,

Ik gebruik het programma EasyCleaner voornamelijk om overbodige bestanden te verwijderen en het register op te schonen.
Het programma kan ook dubbele bestanden opsporen, maar doet daar wel erg lang over: ik gebruik nog geen 2 Gb van mijn hard disk, maar EasyCleaner meldde dat het daar 82 uur over ging doen.
Na 10 uur had het 6 dubbele bestanden gevonden, met een totale grootte van 30 Kb. Niet echt spectaculair dus. Ik heb het zoeken toen maar onderbroken.
Toch wil ik graag weten of iemand ervaring met dit onderdeel van het programma heeft en of het zin heeft om de comp hier eens een weekendje op te laten zwoegen.

Guus.
 
Ik heb geen ervaring met easy cleaner, maar wel met doublekiller, naar mijn beste weten freeware en snel én makkelijk :)
 
Ik werk zelf ook met het programma en het werkt uitstekend. Ik heb een schijf van 60 GB en het programma is daar binnen 5 minuten mee klaar. waarschijnlijk moet je het programma toch eens opnieuw installeren, want de tijd die jij zegt is echt niet in orde.

Groet Teun
 
Ik heb toch al van meer mensen gehoord dat ze meldingen kregen van hele lange zoektijden (250 uur!).

Misschien gebruik jij dan een andere versie. Ik heb zelf versie 1.7f.

En voor de goede orde: alleen het zoeken naar dubbele bestanden duurt zo lang. Registerschoonmaak en overbodige bestanden zoeken gaat heel vlot.

Guus.
 
Heb mijn vraag eigenlijk zelf opgelost: versie 2.0 gedownload en die werkt perfect.

Guus.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan Onderaan