eerste smartphone, welke?

Status
Niet open voor verdere reacties.

apen

Gebruiker
Lid geworden
18 dec 2010
Berichten
336
ik heb nu een samsung star 2, nu wil ik graag een smartphone kopen met android. mijn budget ligt rond de 250 euro en zelf wil ik graag een scherp scherm snelle processor en videochip. Ik weet niet wat de minimale specificaties zijn om android + apps goed te kunne gebruiken. ook wil ik graag een van de nieuwste versies van android(4+). ik wil graag een paar GB voor apps op de telefoon zelf en 4gb voor muziek en films etc. SD kaart of op mobiel zelf. ook wil ik een niet te groot scherm(max 4.3 inch).zelf dacht ik aan een van deze modellen maar heb ik er niet veel verstand van:

Samsung s3 mini: http://tweakers.net/pricewatch/321817/samsung-galaxy-s-iii-mini-blauw/specificaties/
Sony experia P: http://tweakers.net/pricewatch/302761/sony-xperia-p-zwart/specificaties/
HTC desire X: http://tweakers.net/pricewatch/317618/htc-desire-x-zwart/specificaties/
LG optimes 2X speed: http://tweakers.net/pricewatch/274215/lg-optimus-2x-speed-p990-zwart/specificaties/
Sony xperia Sola: http://tweakers.net/pricewatch/306391/sony-xperia-sola-zwart/specificaties/

andere opties zijn ook welkom!
 
Ik zou voor de samsung s3 mini gaan :)
Dat is een snelle telefoon, en draait lekker snel met de nieuwste android versie.
 
je zegt wel dat de s3 mini een snelle telefoon is maar deze heeft een novathor u8420 van STE terwijl de sony xperia P een novathor u8500 heeft die sneller is.

als je iets zegt zeg dan ook waarom dit is, en wat ik eraan heb.
 
de galaxy gio heeft voor mij al een te kleine resolutie(480p minimaal). verder wil ik graag een snelle telefoon zonder al teveel vertraging in het OS en de browser en dat die redeleijk snel apps kan laden en gebruiken. ik heb niet het gevoel dat de galaxy gio dat kan.
.
 
Ik heb zelf slechte ervaringen met Samsung ( Opnieuw opstarten wanneer je aan het typen bent , opeens uit gaan etc. ) , dus in mijn optie valt Samsung weg.
HTC is goed , snelle telefoon en veel geheugen.
Ik denk zelf dat je moet gaan voor de gene met goed geheugen ( niet zoals de Samsung Galaxy Ace , die ik heb :/ ) , en die een beetje snel is.

Succes met je vraag :thumb:
 
Ik zou voor de Samsung Galaxy S3 Mini gaan: klikkerdeklik! Er zit een dikke ARM Cortex A9 dual-core in die draait op een snelheid van 1 GHz (een echte allrounder, zowel spelletjes als lekker snel kan die zeker aan). In mijn tablet zit ook soort dezelfde processor (ARM Cortex A9 1.2 GHz Single-Core) en die kan ook alles aan wat ik doe.

Ik heb zelf goede ervaringen met Samsung. Zelf heb ik de Samsung Galaxy S Plus met Android 2.3. Helaas zal er voor mij geen update komen naar Android 4.x:evil::mad:.

De Samsung Galaxy Gio zou ik al helemaal niet voor gaan. Die 800 MHz processor trekt nog niet eens een spelletje. Die Samsung Galaxy S3 Mini heeft een groot 4 Inch scherm waar je alles op kunt doen, maar stiekem is de telefoon toch niet aan de grote kant. De Samsung Galaxy S3 Mini is tevens de opvolger van mijn telefoon.

EDIT:

Oja, en hij heeft 1GB RAM zodat je veel apps op de achtergrond kan zetten zonder dat je telefoon begint te mouwen dat hij geen RAM meer heeft (zoals bij de Gio).
 
Laatst bewerkt:
dankje bassie9,

eindelijk iemand die mij er wat kan van vertellen :D
dan zal ik zeker gaan voor de galaxy s3 mini.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Ons

Nieuwste berichten

Terug
Bovenaan Onderaan