Exporteren adresboek

Status
Niet open voor verdere reacties.

NIh1IlO

Gebruiker
Lid geworden
4 feb 2003
Berichten
750
Gegroet specialisten

ik werk met MS Outlook Office2000 en ik wil mijn adresboek exporteren. Uit de reacties op dit forum hierna blijkt dat men dit best doet vanuit Outlook zelf.
visha zei:
start >programma's >bureau-accesoires >adresboek
maestro12 zei:
Dat is hetzelfde adresboek dat je mailprogramma gebruikt.
Dat wordt opgeslagen als je het programma afsluit, als je bedoelt dat je er een back-up van wilt maken, kies je in het adresboek bij bestand->exporteren en kiest een locatie waar je het wilt opslaan, om het later weer terug te halen kies dan natuurlijk voor importeren.

Welnu ik probeer dit te doen zoals gesuggereerd maar het woordje Exporteren is grijs weergegeven en kan niet gebruikt worden.
Wat doe ik verkeerd en hoe kan eraan verholpen worden om het adresboek te kunnen exporteren vanuit één van beide toestanden zoals hierna reeds besproken, ttz vanuit het adresboek (.wab) van Bureauaccessoiren of vanuit Outlook zelf?

Met best dank op voorhand

nIh1IlO
 
Hello Pasja

ik heb je raad perfect opgevolgd maar ik kan nog steeds niet het adrresboek (.wab), dat toch ook van Microsoft is, niet exporteren om er een .csv bestand te kunnen maken, zodat ik het zou kunnen importeren in Thunderbird bvb.
We spreken wellicht over 2 verschillende zaken: enerzijds het adresboek (het icoontje boek in Outlook (2000) en de Contactpersonen.
De contactpersonen uit Outlook kan ik wel exporteren maar bij contactpersonen verschijnen slechts 3 e-mailadressen terwijl er in adresboek meer verschijnen (of althans ingevoerd kunnen worden).
Het was de bedoeling het adresboek te kunnen exporteren, maar dat item blijft grijs (en dus onbruikbaar) in het menu Bestand in Outlook.

Misschien weet je ook raad met deze verduidelijking?

Met vriendelijke groeten

nIh1IlO
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan Onderaan