Facebook 5000 vrienden: profiel / pagina?

Status
Niet open voor verdere reacties.

CirqueLauren

Nieuwe gebruiker
Lid geworden
18 okt 2012
Berichten
2
Hoi allen,

Sinds kort werk ik als vrijwilliger voor het Cirque d'Hiver Roermond voor het verbeteren van hun marketing activiteiten. Mij is gevraagd te kijken naar ons facebook profiel. Voor zover ik weet hebben we nu een persoonlijk profiel van 5000+ vrienden. Nu staat overal dat je niet meer dan 5000 vrienden kunt hebben. Toch staat onze teller op 5000+ en het is voor mij niet echt duidelijk hoe dit precies mogelijk is.

Graag willen we ons persoonlijk profiel omzetten naar een pagina. Probleem bij een pagina is echter dat wij niet meer zo makkelijk met onze 'vrienden' contact kunnen opnemen. Deze 5000 vrienden zijn namelijk onze artiesten waar wij ieder jaar contact mee hebben voor onze show. Met een pagina kun je die personen dus niet meer benaderen tenzij die personen jou eerst een bericht sturen. (de vrienden worden omgezet in likes)

Zou iemand naar onze facebookpagina willen kijken? http://www.facebook.com/cirque.dhiver
Hoe is het mogelijk dat wij meer dan 5000 vrienden hebben terwijl dit volgens FB zelf niet mag/kan? Hoe kunnen we dit het beste aanpassen om toch het contact met die artiesten zo optimaal mogelijk te houden.

Alvast heel erg bedankt!
 
Als je naar https://www.facebook.com/pages/create.php gaat krijg je dan geen gele melding dat je kan omschakelen naar een facebook pagina?

Zoals dit:

media_xl_4124826.jpg
 
Hoi Loeri, nee die link voor een migratie krijg ik niet.FB Cirque.JPG
Als ik klik op pagina´s die ik beheer, dan staat er verder niks, ik kan wel een nieuwe pagina aanmaken..
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Ons

Nieuwste berichten

Terug
Bovenaan Onderaan