Feature update to Windows 10, version 20H2

Status
Niet open voor verdere reacties.

Lowa

Gebruiker
Lid geworden
6 apr 2009
Berichten
621
Feature update to Windows 10, version 20H2.
Mijn vraag is het noodzakelijk en verloopt het probleemloos.
 
Kan geen kwaad.
Maar maak wel backups voor de zekerheid. Hoewel de kans klein is dat je persoonlijke dingen kwijtraakt.
Als het problemen gaf was de update wel ingetrokken.
 
Er is altijd informatie over updates te vinden. Vooralsnog zal deze "feature update" alleen effect hebben op Windows 10 versie 20H2 en momenteel nog niet Windows 10 2004 (oktober 13, 2020). Bij versie 2004 vergemakkelijkt deze update het toekomstig overgaan naar de versie 20H2.

Microsoft hanteert niet voor iedere computer de zelfde datum. Dat garandeert inderdaad dat fouten bij gebruikers al aan het licht kunnen zijn gekomen voordat u de update krijgt maar Microsoft heeft daarnaast een overzicht van risicovolle configuraties en deze computers krijgen updates pas later dan de computers waarvan ze denken of weten dat het probleemloos zal verlopen. Updates zijn dus vrijwel altijd betrekkelijk veilig en je moet toch meegaan met de gedachte dat Windows 10 langzaam zal veranderen naar feitelijk wat vroeger nieuwe versies waren.

Bij de computer houdt een dynamisch en sterk veranderend besturingssysteem in dat het een belangrijk voordeel is wanneer de fabrikant, van ofwel de computer of het moederbord, drivers uitbrengt die tegemoetkomen aan deze omstandigheid en met name de BIOS versie, want bij UEFI firmware BIOS moet Windows dat kunnen laden.
 
Die heb ik al weken en geen problemen gehad. W10 Pro.
 
Installatie is intussen zonder problemen verlopen.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Ons

Nieuwste berichten

Terug
Bovenaan Onderaan