Films op mijn psp

Status
Niet open voor verdere reacties.
je moet ze eerst omzetten naar .mp4 en dan moet je ze in de map MP_ROOT\100MNV01
 
En omzetten kan met b.v. pocketdivxdecoder.
 
Let ook even op de versie van je PSP. De mappen veranderen af en toe van naam of de locatie veranderd en als je de verkeerde gebruikt dan ziet de PSP het bestand niet.

Je kunt je memorystick met de psp formatten en dan staan de benodigde folders erop. Let wel even op dat je de info die er al op staat ergens anders opslaat zodat je het weer terug kunt zetten. Formatten doe je via de settings op je PSP.
 
Download eerst nog even PSP Video 9.

Als de film op je harde schijf staat, start je Pocket DivX encoder op. Als je dit doet, vraagt het programma welk apparaat je gebruikt, hier klik je dan eerst op de Archos (vierde van rechts), en daarna op de AV400 series. En daarna klik je gewoon op Ok als er een venster over dimensions komt. Bij 1 - File to encode, klik op het folder-icoontje en selecteer de film. Daarna zet je bij 3 - Output options de video en geluids kwaliteit naar de hoogste kwaliteit. De sound boost zet je tussen de 30 en 60 procent. Bij 4 - Encoding tasks management, klik op Advanced options en verzeker je ervan dat Use 2 Pass encoding is aangevinkt. Ga nu weer terug naar het hoofdscherm van Pocket DivX encoder en klik op encode now. Daarna open je PSP video 9 en converteer je het zojuist gemaakte bestand naar het psp formaat.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan Onderaan