Flashplayer voor Win 7 64 bit

Status
Niet open voor verdere reacties.

egkok

Verenigingslid
Lid geworden
25 mrt 2001
Berichten
4.439
Alle google flash players worden geweerd door NOD> Adobe flashplayer doet het ook niet. Wie kan me helpen aan een Flashplayer die wel werkt? Hoe komt het dat Adobe flashplayer niet werkt op 64 bit?
 
Adobe Flashplayer werkt hier prima op Windows 7 64BIT en met NOD32.
 
Ik kan Flash Player.exe nergens vinden. Dan kan ik proberen te koppelen via openen met.
 
;) ALS je Flash Player hebt en ALS maar die ook inderdaad goed geïnstalleerd is, hij bevind zich altijd in map C:\Windows\System32;)
Gebruik ik zelf ook NOD32 en helemaal geen problemen mee... ook nooit gehad .

69gzo3.jpg
<<--LET OP ! !
 
Laatst bewerkt:
Alles nog eens gedaan maar kan nog steeds de flashplayer exe niet vinden. Met niet werkende onder eset bedoel ik de alternatieve flash players. Ik heb wel een flash player pro trial daarvan staat de exe gewoon in program files. Ik kan wel flash draaien als ik ze koppel aan IE. Ik wil gewoon de gratis flashplayer werkend hebben zeker nu ik weet dat hij bij jullie gewoon probleemloos draait
 
:confused: Sorry maar snap ik niet hoezo gebruik je Flash Player pro. trial ?? ( die kan je die niet registreren toch ? ) is het iets dat hij meer kan, dan gratis versie ?
ALS ik jou was zal proberen grondig bestaande verwijderen zelfs' met register sporen ( die trial versie ! ) en opnieuw gratis versie te installeren, mocht niet helpen kan je altijd terug naar die trial versie ...toch ?
 
Ik probeerde die trial pro en die werkte. Ook niet automatisch maar toen ik hem had gekoppeld deed ie het. Die pro moet je kopen en heb ik niet nodig zeker nu ik weet dat de gratis het ook doet. Maar waarom zie ik de exe niet in system 32?
 
:confused: Snap ik ook niet hoezo bij jou niet te vinden is zal moeten, ALS maar wel geinstalleerd is .... zichtbaar in dit geval moet ook zijn !
1s06jo.jpg
 
Ok, ik moest het even op- & uit-zoeken, maar de Flash Player werkt iets anders in Google Chrome & IE10, zowel in Windows 7 als 8.

Ten eerste moet je even "Het Protocol" volgen om je huidige Flash Player(s) even goed te de-installeren & daarna te her-installeren (wat dus niet kan met een ingebouwde Flash Player in een van de bovengenoemde browsers):

http://www.helpmij.nl/forum/showthr...e-instaleren?p=4451421&viewfull=1#post4451421

Ok, je word ondertussen wel een beetje van hot naar her gestuurd, maar alles wat er staat is nog steeds effectief.

Voor de ingebouwde Flash Players heb ik ongesorteerd de volgende links gevonden:

https://www.security.nl/artikel/43330/
https://www.security.nl/nieuwsbrief...tter&utm_medium=email&utm_campaign=newsletter
https://www.security.nl/artikel/45348/1/Hackers_misbruiken_nieuwe_Flash_Player-lekken.html

Dan 2x Adobe, 1ste Engels, want de 2de Nederlands kan een paar dagen achter lopen:

http://helpx.adobe.com/flash-player/kb/find-version-flash-player.html
http://helpx.adobe.com/nl/flash-player/kb/find-version-flash-player.html
 
:) Of je kan ook ( als je dat wil ? ) gewoon opzoeken standalone flash player ( altijd en overal te vinden ! ) en installeren, en zo ook probleem je oplossen kan :thumb:
via die kan je ook altijd gewenste flash bestanden af te spelen .....
 
Laatst bewerkt:
Die standalones worden nu juist door eset geblokkeerd. Als ik de swf bestanden koppel aan IE dan spelen ze af!. Maar de nu meerdere malen geïnstalleerde flashplayer kan ik nergens traceren. Ook niet met zoeken. Ook niet in system 32. Begin nu wel erg benieuwd te worden hoe dit zit. Win 7 ultimate 64 bit IE 9 ESET smart security
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan Onderaan